Savcı Özbek, ‘Kamu Personeli Olma Bilinci’ni anlattı

DENİZLİ GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.12.2023 - 17:49, Güncelleme: 18.12.2023 - 14:15 790+ kez okundu.
 

Savcı Özbek, ‘Kamu Personeli Olma Bilinci’ni anlattı

Savcı Özbek, ‘Kamu Personeli Olma Bilinci’ni anlattı
Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Honaz Meslek Yüksekokulu’nda (MYO) Hasan Erbil Eğitim Merkezi Başkanı Cumhuriyet Savcısı Uğur Özbek ile ‘Kamu Personeli Olma Bilinci’ söyleşisi yapıldı.‘Kamu Personeli Olma Bilinci’ konulu söyleşi, PAÜ Honaz MYO Hukuk Bölümü Ceza İnfaz ve Güvenlik Hizmetleri Programı tarafından düzenlendi. Honaz MYO Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen söyleşiye Hasan Erbil Eğitim Merkezi Başkanı Cumhuriyet Savcısı Uğur Özbek konuşmacı olarak katıldı. Cumhuriyet Savcısı Özbek söyleşide, "nitelikli kamu personeli olmanın gerektirdikleri, kişisel gelişim, zaman yönetimi, görev bilinci ve sorumluluk" konularında bilgi verdi. Söyleşi sonunda, Hasan Erbil Eğitim Merkezi Başkanı Cumhuriyet Savcısı Uğur Özbek’e Honaz MYO Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Aytekin Çermik tarafından teşekkür belgesi ve plaket verildi.
Savcı Özbek, ‘Kamu Personeli Olma Bilinci’ni anlattı
Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Honaz Meslek Yüksekokulu’nda (MYO) Hasan Erbil Eğitim Merkezi Başkanı Cumhuriyet Savcısı Uğur Özbek ile ‘Kamu Personeli Olma Bilinci’ söyleşisi yapıldı.
‘Kamu Personeli Olma Bilinci’ konulu söyleşi, PAÜ Honaz MYO Hukuk Bölümü Ceza İnfaz ve Güvenlik Hizmetleri Programı tarafından düzenlendi. Honaz MYO Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen söyleşiye Hasan Erbil Eğitim Merkezi Başkanı Cumhuriyet Savcısı Uğur Özbek konuşmacı olarak katıldı. Cumhuriyet Savcısı Özbek söyleşide, "nitelikli kamu personeli olmanın gerektirdikleri, kişisel gelişim, zaman yönetimi, görev bilinci ve sorumluluk" konularında bilgi verdi. Söyleşi sonunda, Hasan Erbil Eğitim Merkezi Başkanı Cumhuriyet Savcısı Uğur Özbek’e Honaz MYO Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Aytekin Çermik tarafından teşekkür belgesi ve plaket verildi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.