"GÖNLÜMÜZ ANKARAGÜCÜSPOR'LA"

DENİZLİ GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.03.2019 - 18:41, Güncelleme: 02.03.2019 - 18:41 3106+ kez okundu.
 

"GÖNLÜMÜZ ANKARAGÜCÜSPOR'LA"

Ankaragücü, Antalya deplasmanından dönerken yaşanan kazada sarı-lacivertli taraftarlardan Mert Turgut Çakır ve Eren Açıkgöz'ün vefat etti.
Sarı-lacivertli kulübün Twitter hesabından yapılan açıklamada, "Antalyaspor müsabakası sonrası Ankara'ya dönen taraftar otobüsümüzün kaza yapması sonucu taraftarlarımızdan Mert Turgut Çakır ve Eren Açıkgöz vefat etmiştir." ifadesi kullanıldı.Kulüp açıklamasında ayrıca, "Camiamıza, ailemize ve merhumların ailelerine başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar dileriz." denildi. DENİZLİSPOR BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ Denizlispor Başkanı Ali Çetin vefat eden taraftarlar için taziye mesajı yayımladı. Çetin yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi. "Sevdalarının peşinde gittikleri Antalyaspor maçında elim bir şekilde trafik kazasında jayatlarını kaybeden Mert Turgut Çakır ve Eren Açıkgöz kardeşlerimizin ailelerine başsağlığı, yaralılara acil şifalar dilerim gönlümüz Ankaragücüspor'la."
Ankaragücü, Antalya deplasmanından dönerken yaşanan kazada sarı-lacivertli taraftarlardan Mert Turgut Çakır ve Eren Açıkgöz'ün vefat etti.

Sarı-lacivertli kulübün Twitter hesabından yapılan açıklamada, "Antalyaspor müsabakası sonrası Ankara'ya dönen taraftar otobüsümüzün kaza yapması sonucu taraftarlarımızdan Mert Turgut Çakır ve Eren Açıkgöz vefat etmiştir." ifadesi kullanıldı.Kulüp açıklamasında ayrıca, "Camiamıza, ailemize ve merhumların ailelerine başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar dileriz." denildi.

DENİZLİSPOR BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ

Denizlispor Başkanı Ali Çetin vefat eden taraftarlar için taziye mesajı yayımladı. Çetin yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi. "Sevdalarının peşinde gittikleri Antalyaspor maçında elim bir şekilde trafik kazasında jayatlarını kaybeden Mert Turgut Çakır ve Eren Açıkgöz kardeşlerimizin ailelerine başsağlığı, yaralılara acil şifalar dilerim gönlümüz Ankaragücüspor'la."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.