Buldan Esnaf Kooperatifinde bayrak değişimi

DENİZLİ EKONOMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.11.2023 - 11:14, Güncelleme: 25.11.2023 - 09:46 1233+ kez okundu.
 

Buldan Esnaf Kooperatifinde bayrak değişimi

Buldan Esnaf Kooperatifinde bayrak değişimi
Buldan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifinde gerçekleşen olağanüstü seçimli genel kurulda Arif Tümbay başkanlığa seçildi.Buldan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Zeki Sunal’ın vefatı nedeniyle toplanan olağanüstü kongre Güzelleştirme Nazar Düğün Salonunda gerçekleşti. Tek liste ile gidilen seçimlerde Arif Tümbay başkan seçildi.Başkan seçilmesinin ardından yaptığı teşekkür konuşmasında Arif Tümbay şunları söyledi: “Rahmetli Zeki Sunal Başkanımızın vefatı nedeniyle gerçekleştirdiğimiz bu olağanüstü kongrede bana ve arkadaşlarıma gösterilen güven için çok teşekkür ederim. Zeki başkanımızın uzun yıllar taşıdığı bayrağı onun anısına uygun ve bu zamana kadar sürdürdüğü ilkeler ışığında taşımaya devam edeceğiz.”Seçimler sonrasında 4 yıllığına seçilen yönetim şu isimlerden oluştu: Arif Tümbay, Yusuf Ergör, Musa Üstün, Ahmet Kuyumcu, Nurettin Zoroğlu.
Buldan Esnaf Kooperatifinde bayrak değişimi
Buldan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifinde gerçekleşen olağanüstü seçimli genel kurulda Arif Tümbay başkanlığa seçildi.

Buldan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Zeki Sunal’ın vefatı nedeniyle toplanan olağanüstü kongre Güzelleştirme Nazar Düğün Salonunda gerçekleşti. Tek liste ile gidilen seçimlerde Arif Tümbay başkan seçildi.
Başkan seçilmesinin ardından yaptığı teşekkür konuşmasında Arif Tümbay şunları söyledi: “Rahmetli Zeki Sunal Başkanımızın vefatı nedeniyle gerçekleştirdiğimiz bu olağanüstü kongrede bana ve arkadaşlarıma gösterilen güven için çok teşekkür ederim. Zeki başkanımızın uzun yıllar taşıdığı bayrağı onun anısına uygun ve bu zamana kadar sürdürdüğü ilkeler ışığında taşımaya devam edeceğiz.”

Seçimler sonrasında 4 yıllığına seçilen yönetim şu isimlerden oluştu: Arif Tümbay, Yusuf Ergör, Musa Üstün, Ahmet Kuyumcu, Nurettin Zoroğlu.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.