Ekrem Başer’den belediye başkanlığı ile ilgili çok konuşulacak açıklamalar!

DENİZLİ SİYASET (Web Sitesi) - Web Sitesi | 10.03.2024 - 18:47, Güncelleme: 10.03.2024 - 18:47 1473+ kez okundu.
 

Ekrem Başer’den belediye başkanlığı ile ilgili çok konuşulacak açıklamalar!

Merkezefendi seçimlerinin flaş ismi Ekrem Başer, belediye başkanlığı döneminde haftanın sadece 5 günü değil en az 6 günü çalışacağını gerekirse Pazar mesaisi yapacağını söylerken, mesai saatleri içinde isteyen her Merkezefendilinin randevu almadan kendisiyle görüşebeliceği sözünü verdi.
Merkezefendi’de Cumhur İttifakı adına yarışan genç siyasetçi ve  başarılı iş insanı Ekrem Başer, toplumun farklı kesimleri ile bir araya geliyor, kendi dönemine ilişkin kayda değer sözler veriyor. İş dünyasınca da çalışkanlığı ve samimiyetiyle bilinen Başer, özel sektördeki disiplinini belediye başkanlığı döneminde de sürdüreceğinin altını çiziyor.  2011’den bu yana siyasetin içinde olduğunu dile getiren Başer, vatandaşın belediye başkanından beklentilerini çok iyi bildiğini, bu beklentilerden özellikle 3’ünün yüksek öncelikli olduğunu vurguluyor. Yoğun bir tempoyla sürdürdüğü seçim çalışmalarında esnaf ve sokak ziyaretlerinin yanı sıra önemli kurum ve ailelerle bir araya gelerek belediye başkanlığı ile ilgili çalışma prensiplerini anlatan Başer, son ziyaretlerinden birinde vatandaşın belediye beklentilerini 3 başlık altında topladı.  1. ULAŞILABİLİR OLACAĞIM Vatandaşın belediye başkanından beklentilerinde ilk sırada ulaşılabilirlik olduğunu söyleyen Başer, “Belediye başkanı ulaşılabilir olsun istiyor. Odamızın kapısı ardına kadar açık olacak. Mesai saatleri içinde belediye başkanından randevu almaksızın ziyaret edilecek” sözünü verdi.  2. SAMİMİ OLACAĞIM Ayrıca vatandaşların kendi derdiyle dertlenen ve çözüm için samimi olan bir belediye başkanı görmek istediğini de vurgulayan Başer, “Bana kolayca ulaşmaları yetmez. Halkımızın sorununun beklentisinin çözümü konusunda samimiyetle çalışacağım” diye konuştu.  3. SAHADA OLACAĞIM Cumhur İttifakı Adayı Başer’e göre belediye başkanına yönelik diğer önemli beklentinin ise, görev başkanların süresi boyunca sahada olması. “Seçmen başkanlardan seçim öncesindeki ziyaretlerinin döneminde de devam etmesini istiyor. Mahallenin muhtarını ziyaret etsin, mahallemizin esnafını ziyaret etsin, bizlerin yanında yer alsın istiyor” diyen Başer, bu 3 talebi de karşılayacakları sözünü verdi.  +1 HAFTANIN EN AZ 6 GÜNÜ ÇALIŞACAĞIM Özel sektörde kendini bildi bileli haftanın 6 günü çalıştığını, hatta yaz kış demeden akşak saat 8, 5-9’a kadar mesai yaptığını dile getiren Ekrem Başer, Merkezefendi Belediye Başkanlığı döneminde de bu mantıkla ve tempoyla en az 6 gün çalışacağını, gerekirse Pazar mesaisi de yapacağını söyledi. MAKAM OTOMOBİLİ KULLANMAYACAĞINI SÖYLEMİŞTİ Daha önce de yaptığı bir açıklamada Belediye Başkanlığı makamına ait bir makam otomobili olmayacağını söyleyen Ekrem Başer, belediyenin kaynaklarını lüks ve gösteriş için boşa harcamayacağını dile getirmişti. Başer, ekonomik durumu ve iş ahlakı nedeniyle başkanlık görevini yürütürken devletin olanaklarını değil kişisel imkanlarını kullanmanın doğru olduğuna dikkat çekerken, “Çok şükür halimiz vaktimiz yerinde. Ben makam mevki için değil memleketime hizmet etmek için bu yola çıktım. Makam otomobilinden edilecek tasarrufla bir hemşerimin dahi sorununa çözüm olmak, bir ihtiyacı karşılamak zaten benim için dünyanın en büyük lüksü” diye konuşan Başer, bu çıkışıyla gündem yaratmıştı.
Merkezefendi seçimlerinin flaş ismi Ekrem Başer, belediye başkanlığı döneminde haftanın sadece 5 günü değil en az 6 günü çalışacağını gerekirse Pazar mesaisi yapacağını söylerken, mesai saatleri içinde isteyen her Merkezefendilinin randevu almadan kendisiyle görüşebeliceği sözünü verdi.

Merkezefendi’de Cumhur İttifakı adına yarışan genç siyasetçi ve  başarılı iş insanı Ekrem Başer, toplumun farklı kesimleri ile bir araya geliyor, kendi dönemine ilişkin kayda değer sözler veriyor. İş dünyasınca da çalışkanlığı ve samimiyetiyle bilinen Başer, özel sektördeki disiplinini belediye başkanlığı döneminde de sürdüreceğinin altını çiziyor.

 2011’den bu yana siyasetin içinde olduğunu dile getiren Başer, vatandaşın belediye başkanından beklentilerini çok iyi bildiğini, bu beklentilerden özellikle 3’ünün yüksek öncelikli olduğunu vurguluyor. Yoğun bir tempoyla sürdürdüğü seçim çalışmalarında esnaf ve sokak ziyaretlerinin yanı sıra önemli kurum ve ailelerle bir araya gelerek belediye başkanlığı ile ilgili çalışma prensiplerini anlatan Başer, son ziyaretlerinden birinde vatandaşın belediye beklentilerini 3 başlık altında topladı.

 1. ULAŞILABİLİR OLACAĞIM

Vatandaşın belediye başkanından beklentilerinde ilk sırada ulaşılabilirlik olduğunu söyleyen Başer, “Belediye başkanı ulaşılabilir olsun istiyor. Odamızın kapısı ardına kadar açık olacak. Mesai saatleri içinde belediye başkanından randevu almaksızın ziyaret edilecek” sözünü verdi.

 2. SAMİMİ OLACAĞIM

Ayrıca vatandaşların kendi derdiyle dertlenen ve çözüm için samimi olan bir belediye başkanı görmek istediğini de vurgulayan Başer, “Bana kolayca ulaşmaları yetmez. Halkımızın sorununun beklentisinin çözümü konusunda samimiyetle çalışacağım” diye konuştu.

 3. SAHADA OLACAĞIM

Cumhur İttifakı Adayı Başer’e göre belediye başkanına yönelik diğer önemli beklentinin ise, görev başkanların süresi boyunca sahada olması. “Seçmen başkanlardan seçim öncesindeki ziyaretlerinin döneminde de devam etmesini istiyor. Mahallenin muhtarını ziyaret etsin, mahallemizin esnafını ziyaret etsin, bizlerin yanında yer alsın istiyor” diyen Başer, bu 3 talebi de karşılayacakları sözünü verdi.

 +1 HAFTANIN EN AZ 6 GÜNÜ ÇALIŞACAĞIM

Özel sektörde kendini bildi bileli haftanın 6 günü çalıştığını, hatta yaz kış demeden akşak saat 8, 5-9’a kadar mesai yaptığını dile getiren Ekrem Başer, Merkezefendi Belediye Başkanlığı döneminde de bu mantıkla ve tempoyla en az 6 gün çalışacağını, gerekirse Pazar mesaisi de yapacağını söyledi.

MAKAM OTOMOBİLİ KULLANMAYACAĞINI SÖYLEMİŞTİ

Daha önce de yaptığı bir açıklamada Belediye Başkanlığı makamına ait bir makam otomobili olmayacağını söyleyen Ekrem Başer, belediyenin kaynaklarını lüks ve gösteriş için boşa harcamayacağını dile getirmişti. Başer, ekonomik durumu ve iş ahlakı nedeniyle başkanlık görevini yürütürken devletin olanaklarını değil kişisel imkanlarını kullanmanın doğru olduğuna dikkat çekerken, “Çok şükür halimiz vaktimiz yerinde. Ben makam mevki için değil memleketime hizmet etmek için bu yola çıktım. Makam otomobilinden edilecek tasarrufla bir hemşerimin dahi sorununa çözüm olmak, bir ihtiyacı karşılamak zaten benim için dünyanın en büyük lüksü” diye konuşan Başer, bu çıkışıyla gündem yaratmıştı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.