“GECE GÜNDÜZ YOĞUN OLDUĞUNU GÖRÜYORUZ”

DENİZLİ SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.03.2019 - 13:48, Güncelleme: 26.03.2019 - 13:48 3178+ kez okundu.
 

“GECE GÜNDÜZ YOĞUN OLDUĞUNU GÖRÜYORUZ”

AK Parti Denizli Milletvekili ve Plan ve Bütçe Komisyon Üyesi Nilgün Ök, Merkezefendi Belediyesi tarafından Adalet Mahallesi’nde yapımı tamamlanan ve hizmete açılan Merkez Kütüphane’yi ziyaret etti.
Ök, “Denizlimizin artık son derece modern ve sistemli bir kütüphanesi var. Çocuklarımız, gençlerimiz burada geleceğimize ışık tutacak. Merkezefendi Belediye Başkanımız Muhammet Subaşıoğlu’na Merkez Kütüphane’yi Denizlimize kazandırdığı için teşekkür ediyorum” dedi. AK Parti Denizli Milletvekili ve Plan ve Bütçe Komisyon Üyesi Nilgün Ök, Merkezefendi Belediyesi tarafından şehre kazandırılan ve farklı mimarisiyle dikkat çeken Merkez Kütüphane’yi ziyaret etti. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ile Merkez Kütüphane’yi gezen Nilgün Ök, ders çalışan ve kitap okuyan gençlere selam verdi. Ök, akşam saati olmasına rağmen kütüphanenin dolu olmasına dikkat çekerek, “Çocuklarımız, gençlerimiz burada geleceğimize ışık tutacak. Saat fark etmeksizin buraya gelerek çalışan, okuyan gençlerimizi tebrik ediyorum. Buradan da anlıyoruz ki çocuklarımız ve gençlerimizin buraya, bu kütüphaneye ihtiyacı varmış” diye konuştu. Vekil Ök, Merkez Kütüphane’nin gece ve gündüz büyük ilgi gördüğüne dikkat çekti. Ök, “Farklı mimarisiyle, dekorasyonuyla, çalışma sistemiyle, online imkanlarıyla Denizlimize yakışan bir kütüphane oldu. Denizlimizin artık son derece modern ve sistemli bir kütüphanesi var. Merkez Kütüphane’nin yaklaşık 36 bin üyesi bulunuyor. Denizlimiz okumak istiyor, araştırmak istiyor, çalışmak istiyor. Merkez Kütüphane sadece Denizli’nin ve Türkiye’nin değil Avrupa’nın en önemli kütüphane projelerinden biri. Bu projeler ile bu hizmetler ile Merkezefendimiz kazanacak, Denizlimiz kazanacak, ülkemiz kazanacak. Böylesine önemli bir yapıyı, hizmeti Denizlimize kazandırdığı için Merkezefendi Belediye Başkanımız Muhammet Subaşıoğlu’na teşekkür ediyorum” dedi.
AK Parti Denizli Milletvekili ve Plan ve Bütçe Komisyon Üyesi Nilgün Ök, Merkezefendi Belediyesi tarafından Adalet Mahallesi’nde yapımı tamamlanan ve hizmete açılan Merkez Kütüphane’yi ziyaret etti.

Ök, “Denizlimizin artık son derece modern ve sistemli bir kütüphanesi var. Çocuklarımız, gençlerimiz burada geleceğimize ışık tutacak. Merkezefendi Belediye Başkanımız Muhammet Subaşıoğlu’na Merkez Kütüphane’yi Denizlimize kazandırdığı için teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti Denizli Milletvekili ve Plan ve Bütçe Komisyon Üyesi Nilgün Ök, Merkezefendi Belediyesi tarafından şehre kazandırılan ve farklı mimarisiyle dikkat çeken Merkez Kütüphane’yi ziyaret etti. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ile Merkez Kütüphane’yi gezen Nilgün Ök, ders çalışan ve kitap okuyan gençlere selam verdi. Ök, akşam saati olmasına rağmen kütüphanenin dolu olmasına dikkat çekerek, “Çocuklarımız, gençlerimiz burada geleceğimize ışık tutacak. Saat fark etmeksizin buraya gelerek çalışan, okuyan gençlerimizi tebrik ediyorum. Buradan da anlıyoruz ki çocuklarımız ve gençlerimizin buraya, bu kütüphaneye ihtiyacı varmış” diye konuştu.

Vekil Ök, Merkez Kütüphane’nin gece ve gündüz büyük ilgi gördüğüne dikkat çekti. Ök, “Farklı mimarisiyle, dekorasyonuyla, çalışma sistemiyle, online imkanlarıyla Denizlimize yakışan bir kütüphane oldu. Denizlimizin artık son derece modern ve sistemli bir kütüphanesi var. Merkez Kütüphane’nin yaklaşık 36 bin üyesi bulunuyor. Denizlimiz okumak istiyor, araştırmak istiyor, çalışmak istiyor. Merkez Kütüphane sadece Denizli’nin ve Türkiye’nin değil Avrupa’nın en önemli kütüphane projelerinden biri. Bu projeler ile bu hizmetler ile Merkezefendimiz kazanacak, Denizlimiz kazanacak, ülkemiz kazanacak. Böylesine önemli bir yapıyı, hizmeti Denizlimize kazandırdığı için Merkezefendi Belediye Başkanımız Muhammet Subaşıoğlu’na teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.