Oynarken muslukları kıran öğrenciler, arkadaşlarını susuz bıraktı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.12.2023 - 15:59, Güncelleme: 26.12.2023 - 14:20 1125+ kez okundu.
 

Oynarken muslukları kıran öğrenciler, arkadaşlarını susuz bıraktı

Oynarken muslukları kıran öğrenciler, arkadaşlarını susuz bıraktı
DENİZLİ (İHA) – Denizli’nin Buldan ilçesindeki bir ortaokulda, öğrencilerin top oynarken çeşmenin musluklarını kırması sonucu öğrenciler susuz kaldı.Buldan Fehmi, Mehmet, Şükrüye Erensoy Ortaokulu bahçesinde bulunan ve Buldan’ın pek çok mahallesinde olduğu gibi 1940 yılında hayırsever Yusuf Gökçe anısına yapılan tatlı su çeşmeleri, öğrencilerin top oynarken kırmaları sonucu kullanılamaz hale geldi. Defalarca yenilenmesine rağmen yaramazlıklarına devam eden çocuklar, arkadaşlarının susuz kalmasına neden oldu.Çocuklarının suyu parayla aldıklarını dile getiren öğrenci velileri, “Yıllar önce hayırsever bu güzel çeşmeyi yaptırmış ama şimdilerde biz bu eserlere sahip çıkamıyoruz. Oyun oynarken kırılan muslukların tamir edilmemesi üzerine çocuklar susuz. Çocuklarımız aldıkları harçlıklarla şişe suyu alıyorlar. Buldan gibi suyun bol olduğu bir yerde çeşmelerden su akmamasını anlayamıyoruz. Merhum Yusuf Gökçe’nin aziz hatırasının canlandırılarak, öğrencilerimize tatlı suyun sağlanmasını istiyoruz” dediler.
Oynarken muslukları kıran öğrenciler, arkadaşlarını susuz bıraktı
DENİZLİ (İHA) – Denizli’nin Buldan ilçesindeki bir ortaokulda, öğrencilerin top oynarken çeşmenin musluklarını kırması sonucu öğrenciler susuz kaldı.

Buldan Fehmi, Mehmet, Şükrüye Erensoy Ortaokulu bahçesinde bulunan ve Buldan’ın pek çok mahallesinde olduğu gibi 1940 yılında hayırsever Yusuf Gökçe anısına yapılan tatlı su çeşmeleri, öğrencilerin top oynarken kırmaları sonucu kullanılamaz hale geldi. Defalarca yenilenmesine rağmen yaramazlıklarına devam eden çocuklar, arkadaşlarının susuz kalmasına neden oldu.

Çocuklarının suyu parayla aldıklarını dile getiren öğrenci velileri, “Yıllar önce hayırsever bu güzel çeşmeyi yaptırmış ama şimdilerde biz bu eserlere sahip çıkamıyoruz. Oyun oynarken kırılan muslukların tamir edilmemesi üzerine çocuklar susuz. Çocuklarımız aldıkları harçlıklarla şişe suyu alıyorlar. Buldan gibi suyun bol olduğu bir yerde çeşmelerden su akmamasını anlayamıyoruz. Merhum Yusuf Gökçe’nin aziz hatırasının canlandırılarak, öğrencilerimize tatlı suyun sağlanmasını istiyoruz” dediler.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.