PAÜ’nün iki ismi bilim kurulu üyeliklerine seçildi

DENİZLİ GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.11.2023 - 14:20, Güncelleme: 20.11.2023 - 12:09 1456+ kez okundu.
 

PAÜ’nün iki ismi bilim kurulu üyeliklerine seçildi

PAÜ’nün iki ismi bilim kurulu üyeliklerine seçildi
Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi’nin iki öğretim görevlisi iki farklı bilim kurulu üyeliğine seçildi.PAÜ İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Ali Ünal Türk Tarih Kurumu Bilim Kurulu Üyeliğine seçildi. İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Çağdaş Türk Lehçeleri Bölümü Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nergis Biray ise Türk Dil Kurumu Bilim Kurulu Asli Üyeliğine seçildi.PAÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, “Pamukkale Üniversitesi 30. yılını geride bırakmış köklü bir üniversitedir. Bu tecrübeyle yapmış olduğumuz geleceğe ve günümüze ışık tutan araştırmalar, verdiğimiz nitelikli eğitim ve birçok alanda değer katan üretimlerimizle öğrencilerine, şehrine, ülkesine rehberlik etmiştir, etmeye devam etmektedir. Üreten üniversite misyonu ve üniversite hayatın rehberidir vizyonu ile yürüttüğümüz eğitim öğretim ve araştırma çalışmalarını her geçen gün geliştiriyor, sizlere daha iyi ve güncel bir eğitim vermek amacıyla güçlendiriyoruz. Bu çerçevede üniversitemizin değerli akademisyenleri de bilime ve öğrencilerimize rehberlik etmeye hızla devam etmektedir. Türk Tarih Kurumu Bilim Kurulu Üyeliğine Seçilen Prof. Dr. Mehmet Ali Ünal hocamız ile Türk Dil Kurumu Bilim Kurulu Üyeliğine seçilen Prof. Dr. Nergis Biray hocamızı gönülden tebrik ediyor, başarılarının daimi olmasını diliyorum” dedi.
PAÜ’nün iki ismi bilim kurulu üyeliklerine seçildi
Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi’nin iki öğretim görevlisi iki farklı bilim kurulu üyeliğine seçildi.

PAÜ İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Ali Ünal Türk Tarih Kurumu Bilim Kurulu Üyeliğine seçildi. İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Çağdaş Türk Lehçeleri Bölümü Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nergis Biray ise Türk Dil Kurumu Bilim Kurulu Asli Üyeliğine seçildi.

PAÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, “Pamukkale Üniversitesi 30. yılını geride bırakmış köklü bir üniversitedir. Bu tecrübeyle yapmış olduğumuz geleceğe ve günümüze ışık tutan araştırmalar, verdiğimiz nitelikli eğitim ve birçok alanda değer katan üretimlerimizle öğrencilerine, şehrine, ülkesine rehberlik etmiştir, etmeye devam etmektedir. Üreten üniversite misyonu ve üniversite hayatın rehberidir vizyonu ile yürüttüğümüz eğitim öğretim ve araştırma çalışmalarını her geçen gün geliştiriyor, sizlere daha iyi ve güncel bir eğitim vermek amacıyla güçlendiriyoruz. Bu çerçevede üniversitemizin değerli akademisyenleri de bilime ve öğrencilerimize rehberlik etmeye hızla devam etmektedir. Türk Tarih Kurumu Bilim Kurulu Üyeliğine Seçilen Prof. Dr. Mehmet Ali Ünal hocamız ile Türk Dil Kurumu Bilim Kurulu Üyeliğine seçilen Prof. Dr. Nergis Biray hocamızı gönülden tebrik ediyor, başarılarının daimi olmasını diliyorum” dedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.