EVLADINI YİTİRMİŞ GİBİ AĞLADI

DENİZLİ GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.04.2019 - 12:42, Güncelleme: 05.04.2019 - 15:40 4144+ kez okundu.
 

EVLADINI YİTİRMİŞ GİBİ AĞLADI

Denizli’de tek başına yaşayan yaşlı kadının ineklerinden biri kayalıktan düşerek öldü. Ölen ineğinin başına gelen yaşlı kadın gözyaşlarını tutamadı. Kadının o hali, yürekleri dağladı. Kadının 3 ineğinden başka bir şeyinin olmadığı öğrenildi.
Denizli’de tek başına yaşayan yaşlı kadının ineklerinden kayalıktan düşerek öldü. Olay, dün Merkezefendi ilçesi Altındere Mahallesi’nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre mahallede yalnız yaşayan Sedya Özel’e ait ineklerden birisi henüz bilinmeyen bir nedenle çıktığı kayalıklardan düştü. Kafasının üstüne düşen inek olay yerinde telef oldu. İnek, mahalleli tarafından öldüğü yerden kaldırıldı. GÖZYAŞLARINI TUTAMADI 80 yaşlarında olduğu öğrenilen yaşlı kadının 3 ineğinden birisi olan inek, yaşlı kadını gözyaşlarına boğdu. Ölen ineğinin başına gelen yaşlı kadının ilk sözü ise buzağısını nasıl beslerim oldu. Olay yerindeki de duygulandıran kadının gözyaşları yürekleri dağladı. GEREKEN YARDIM YAPILACAK Altındere Mahalle Muhtarı Burhan Çimentepe, olayın ardından açıklamalarda bulundu. Çimentepe, “Sedya ninemiz mahallemizde tek başına yaşıyor. Tek geçim kaynağı 3 inek. Onların da birisi kaybetti. Gözyaşlarını tutamadı. Onunla biz de üzüldük. Gerekenin yapılması için işlemi başlattık. Sedya ninemizi inşallah mutlu edeceğiz” dedi.  
Denizli’de tek başına yaşayan yaşlı kadının ineklerinden biri kayalıktan düşerek öldü. Ölen ineğinin başına gelen yaşlı kadın gözyaşlarını tutamadı. Kadının o hali, yürekleri dağladı. Kadının 3 ineğinden başka bir şeyinin olmadığı öğrenildi.

Denizli’de tek başına yaşayan yaşlı kadının ineklerinden kayalıktan düşerek öldü. Olay, dün Merkezefendi ilçesi Altındere Mahallesi’nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre mahallede yalnız yaşayan Sedya Özel’e ait ineklerden birisi henüz bilinmeyen bir nedenle çıktığı kayalıklardan düştü. Kafasının üstüne düşen inek olay yerinde telef oldu. İnek, mahalleli tarafından öldüğü yerden kaldırıldı.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

80 yaşlarında olduğu öğrenilen yaşlı kadının 3 ineğinden birisi olan inek, yaşlı kadını gözyaşlarına boğdu. Ölen ineğinin başına gelen yaşlı kadının ilk sözü ise buzağısını nasıl beslerim oldu. Olay yerindeki de duygulandıran kadının gözyaşları yürekleri dağladı.

GEREKEN YARDIM YAPILACAK

Altındere Mahalle Muhtarı Burhan Çimentepe, olayın ardından açıklamalarda bulundu. Çimentepe, “Sedya ninemiz mahallemizde tek başına yaşıyor. Tek geçim kaynağı 3 inek. Onların da birisi kaybetti. Gözyaşlarını tutamadı. Onunla biz de üzüldük. Gerekenin yapılması için işlemi başlattık. Sedya ninemizi inşallah mutlu edeceğiz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.