EVİNDE ÖLÜ BULUNMUŞTU!

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.12.2018 - 23:30, Güncelleme: 07.12.2018 - 23:45 3822+ kez okundu.
 

EVİNDE ÖLÜ BULUNMUŞTU!

Denizli'de öğretim görevlisi evinde ölü bulundu
DENİZLİ (AA) - Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Teknolojileri Programı Öğretim Görevlisi Önder Çivril'den (50) haber alamayan yakınları, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.  Çivril'in, Çamlaraltı Mahallesi'ndeki evine giden polis ekipleri, kapı açılmayınca itfaiye ekiplerinden destek istedi.  Banyoda hareketsiz halde bulunan Çivril'in hayatını kaybettiği tespit edildi.  Çivril'in cenazesi, otopsi için PAÜ Hastanesi morguna kaldırıldı.  Öte yandan, öğretim görevlisinin öğrencileri ve yakınları, evinin bulunduğu apartmanın önünde gözyaşı döktü.
Denizli'de öğretim görevlisi evinde ölü bulundu

DENİZLİ (AA) - Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Teknolojileri Programı Öğretim Görevlisi Önder Çivril'den (50) haber alamayan yakınları, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. 

Çivril'in, Çamlaraltı Mahallesi'ndeki evine giden polis ekipleri, kapı açılmayınca itfaiye ekiplerinden destek istedi. 

Banyoda hareketsiz halde bulunan Çivril'in hayatını kaybettiği tespit edildi. 

Çivril'in cenazesi, otopsi için PAÜ Hastanesi morguna kaldırıldı. 

Öte yandan, öğretim görevlisinin öğrencileri ve yakınları, evinin bulunduğu apartmanın önünde gözyaşı döktü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.