ESNAFIMIZ MİLLİ İRADEYE SAHİP ÇIKMIŞTIR

DENİZLİ GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.07.2018 - 20:14, Güncelleme: 14.07.2018 - 20:28 3574+ kez okundu.
 

ESNAFIMIZ MİLLİ İRADEYE SAHİP ÇIKMIŞTIR

Denizli Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (DESOB) Başkanı Turgut Devecioğlu, 15 Temmuz hain darbe girişiminin 2’nci yıldönümünde demokrasiye, birlik ve beraberliğe inançlarını bir kez daha vurguladıklarını belirtti.
DESOB Başkanı Turgut Devecioğlu, “Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin birlik ve beraberliğini, milletimizin serbest iradesi ile seçilmiş Cumhuriyet hükümetimizi ve demokratik rejimimizi açıkça tehdit eden ve 15 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleşen darbe ve devletimizi işgal girişimini, yeniden şiddetle kınıyoruz. Hiçbir zaman Cumhuriyet düşmanlarına bu mukaddes topraklarda devletimizi ele geçirme fırsat ve imkânı tanınmayacaktır. Dün olduğu gibi bugün ve her zaman milletimiz; ülkesine ve devletine canı pahasına sahip çıkacaktır. Milletimizin asil iradesine dayanan, demokrasimizi sahiplenme, yaşatma ve geliştirme noktasında; 67 Oda Başkanı, 501 Yöneticisi ve 32 bin üyesiyle şehrimizin en büyük sivil toplum kuruluşlarından olan Denizli Esnaf Ve Sanatkârlar Odaları Birliği olarak bizler, her zaman olduğu gibi tek vücut halinde ve sarsılmaz bir irade ile devletimizin, milletimizin yanında olmayı sürdüreceğiz.” şeklinde konuştu. “Çalışmaya devam etmeliyiz.” Devecioğlu, “Dimdik ayakta durabilmek, milletimizi ve ülkemizi muasır medeniyet seviyesine çıkarabilmek için rehavete kapılmadan çalışmalı, hedeflerimize ulaşmak için birlik ve beraberliğimizi muhafaza ederek gayret ve çaba göstermeliyiz. Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere, Gazi Meclisimiz, siyasi partilerimiz, sivil toplum kuruluşlarımız ve medyamızın cesaretli ve kararlı duruşu ile altın harflerle şanlı tarihimize yazdığımız bu destanın yıldönümünde; kanlarını bu topraklara dökerek şehitlik mertebesine erişen kahramanlarımıza Allah'tan rahmet, gazilerimize de iyilikler temenni ediyoruz. Hiç şüphe yok ki Türkiye Cumhuriyeti, demokrasiye ve Cumhuriyetimizin temel niteliklerine bağlı kalarak; tek bayrak, tek vatan, tek millet ve tek devlet ülküsü etrafında sımsıkı kenetlenerek sonsuza kadar varlığını sürdürecektir. Biz esnaf ve sanatkârlar teşkilatı olarak; ülkemizin geleceğine güveniyor, milletler camiası içerisinde ülkemizin hak ettiği en iyi yere, en kısa sürede ulaşacağına, en büyük gücün yüce milletimizin iradesi olduğuna inanıyoruz” ifadesini kullandı.
Denizli Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (DESOB) Başkanı Turgut Devecioğlu, 15 Temmuz hain darbe girişiminin 2’nci yıldönümünde demokrasiye, birlik ve beraberliğe inançlarını bir kez daha vurguladıklarını belirtti.

DESOB Başkanı Turgut Devecioğlu, “Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin birlik ve beraberliğini, milletimizin serbest iradesi ile seçilmiş Cumhuriyet hükümetimizi ve demokratik rejimimizi açıkça tehdit eden ve 15 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleşen darbe ve devletimizi işgal girişimini, yeniden şiddetle kınıyoruz. Hiçbir zaman Cumhuriyet düşmanlarına bu mukaddes topraklarda devletimizi ele geçirme fırsat ve imkânı tanınmayacaktır. Dün olduğu gibi bugün ve her zaman milletimiz; ülkesine ve devletine canı pahasına sahip çıkacaktır. Milletimizin asil iradesine dayanan, demokrasimizi sahiplenme, yaşatma ve geliştirme noktasında; 67 Oda Başkanı, 501 Yöneticisi ve 32 bin üyesiyle şehrimizin en büyük sivil toplum kuruluşlarından olan Denizli Esnaf Ve Sanatkârlar Odaları Birliği olarak bizler, her zaman olduğu gibi tek vücut halinde ve sarsılmaz bir irade ile devletimizin, milletimizin yanında olmayı sürdüreceğiz.” şeklinde konuştu.

“Çalışmaya devam etmeliyiz.”

Devecioğlu, “Dimdik ayakta durabilmek, milletimizi ve ülkemizi muasır medeniyet seviyesine çıkarabilmek için rehavete kapılmadan çalışmalı, hedeflerimize ulaşmak için birlik ve beraberliğimizi muhafaza ederek gayret ve çaba göstermeliyiz. Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere, Gazi Meclisimiz, siyasi partilerimiz, sivil toplum kuruluşlarımız ve medyamızın cesaretli ve kararlı duruşu ile altın harflerle şanlı tarihimize yazdığımız bu destanın yıldönümünde; kanlarını bu topraklara dökerek şehitlik mertebesine erişen kahramanlarımıza Allah'tan rahmet, gazilerimize de iyilikler temenni ediyoruz. Hiç şüphe yok ki Türkiye Cumhuriyeti, demokrasiye ve Cumhuriyetimizin temel niteliklerine bağlı kalarak; tek bayrak, tek vatan, tek millet ve tek devlet ülküsü etrafında sımsıkı kenetlenerek sonsuza kadar varlığını sürdürecektir. Biz esnaf ve sanatkârlar teşkilatı olarak; ülkemizin geleceğine güveniyor, milletler camiası içerisinde ülkemizin hak ettiği en iyi yere, en kısa sürede ulaşacağına, en büyük gücün yüce milletimizin iradesi olduğuna inanıyoruz” ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.