GSB’nin Yeni Medya ve İletişim Kampı Denizli’de gerçekleşecek

DENİZLİ GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.01.2024 - 23:29, Güncelleme: 25.01.2024 - 12:35 2483+ kez okundu.
 

GSB’nin Yeni Medya ve İletişim Kampı Denizli’de gerçekleşecek

GSB’nin Yeni Medya ve İletişim Kampı Denizli’de gerçekleşecek
Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) Öğrenci Yurtlarında kalan üniversite öğrencilerinin akademik ve entelektüel bilgiye ulaşmalarını sağlamak için 29 Ocak-02 Şubat 2024 tarihleri arasında Denizli’de “Yeni Medya ve İletişim Kampı” düzenlenecek.Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü tarafından her yıl yapılan Kış Kampları için geri sayım başladı. Türkiye’de 10 ilde 10 farklı temanın işleneceği kış kamplarından “Yeni Medya ve İletişim Kampı” 29 Ocak - 02 Şubat 2024 tarihleri arasında Denizli’de gerçekleşecek. 180 öğrencinin katılımıyla GSB Denizli Yurtlarında yapılacak kampta dolu dolu bir program gençleri bekliyor. Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün koordinasyonunda gerçekleşecek 5 günlük program boyunca sabah sporu, çeşitli aktiviteler, alanında uzman kişilerle öğrenci buluşmaları, şehitlik ziyareti, tarihi ve kültürel geziler gibi etkinlikler yapılacak. Kamp programının açılışı 29 Ocak Pazartesi günü saat 10.00’da Pamukkale Yurdu Sosyal Tesisler Konferans Salonunda gerçekleşecek. Denizli’ye gelip tecrübelerini öğrencilere aktaracak isimler arasında RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, TRT Sunucusu Işıl Açıkkar, Spor Spikeri Emre Tilev, Yönetmen Cem Çatpınar, Borsa İstanbul İletişim Direktörü Yavuz Selim Kurt, Yazar Prof. Dr. Tuncay Dilci, Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi İletişim Dairesi Başkanı Gökhan Yücel, Dijital İletişim Uzmanı Said Ercan, Gazeteci Ersin Çelik gibi isimler var.“Denizli’de güzel bir kamp gençlerimizi bekliyor”Kış Kampı organizasyonuna ev sahipliği yapacak Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde hazırlıklar hummalı bir şekilde devam ediyor. Yurt müdürleri ve görev alacak personelle sık sık bir araya gelen Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, “Bu sene 8.si gerçekleşecek Kredi Yurtlar Genel Müdürlüğü Tematik Kış Kamplarından “Yeni Medya ve İletişim Kampı” ile 180 öğrencimizi 5 gün boyunca Denizli’de misafir edeceğiz. Öğrencilerimiz bir yandan Denizli’nin tarihi, turistik ve kültürel zenginliğini keşfedecek, diğer yandan her biri iletişim ve medya alanında uzman birbirinden değerli konuklarımızın vereceği seminerlerde onların tecrübelerinden yararlanacak. Gençlerimizin bu kamp döneminde birçok kazanıma, bilgiye, eğitime ve tecrübeye ulaşmaları adına tüm ayrıntıları düşünüyoruz. Gençlere olan yatırımın ülkemizin geleceğine yapılan yatırım olduğuna inanıyoruz. Denizli’de güzel bir kamp programı olmasını diliyor, Türkiye’nin dört bir tarafından yola çıkacak öğrencilerimize hayırlı yolculuklar diliyorum” dedi.
GSB’nin Yeni Medya ve İletişim Kampı Denizli’de gerçekleşecek
Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) Öğrenci Yurtlarında kalan üniversite öğrencilerinin akademik ve entelektüel bilgiye ulaşmalarını sağlamak için 29 Ocak-02 Şubat 2024 tarihleri arasında Denizli’de “Yeni Medya ve İletişim Kampı” düzenlenecek.
Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü tarafından her yıl yapılan Kış Kampları için geri sayım başladı. Türkiye’de 10 ilde 10 farklı temanın işleneceği kış kamplarından “Yeni Medya ve İletişim Kampı” 29 Ocak - 02 Şubat 2024 tarihleri arasında Denizli’de gerçekleşecek. 180 öğrencinin katılımıyla GSB Denizli Yurtlarında yapılacak kampta dolu dolu bir program gençleri bekliyor. Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün koordinasyonunda gerçekleşecek 5 günlük program boyunca sabah sporu, çeşitli aktiviteler, alanında uzman kişilerle öğrenci buluşmaları, şehitlik ziyareti, tarihi ve kültürel geziler gibi etkinlikler yapılacak. Kamp programının açılışı 29 Ocak Pazartesi günü saat 10.00’da Pamukkale Yurdu Sosyal Tesisler Konferans Salonunda gerçekleşecek. Denizli’ye gelip tecrübelerini öğrencilere aktaracak isimler arasında RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, TRT Sunucusu Işıl Açıkkar, Spor Spikeri Emre Tilev, Yönetmen Cem Çatpınar, Borsa İstanbul İletişim Direktörü Yavuz Selim Kurt, Yazar Prof. Dr. Tuncay Dilci, Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi İletişim Dairesi Başkanı Gökhan Yücel, Dijital İletişim Uzmanı Said Ercan, Gazeteci Ersin Çelik gibi isimler var.

“Denizli’de güzel bir kamp gençlerimizi bekliyor”
Kış Kampı organizasyonuna ev sahipliği yapacak Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde hazırlıklar hummalı bir şekilde devam ediyor. Yurt müdürleri ve görev alacak personelle sık sık bir araya gelen Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, “Bu sene 8.si gerçekleşecek Kredi Yurtlar Genel Müdürlüğü Tematik Kış Kamplarından “Yeni Medya ve İletişim Kampı” ile 180 öğrencimizi 5 gün boyunca Denizli’de misafir edeceğiz. Öğrencilerimiz bir yandan Denizli’nin tarihi, turistik ve kültürel zenginliğini keşfedecek, diğer yandan her biri iletişim ve medya alanında uzman birbirinden değerli konuklarımızın vereceği seminerlerde onların tecrübelerinden yararlanacak. Gençlerimizin bu kamp döneminde birçok kazanıma, bilgiye, eğitime ve tecrübeye ulaşmaları adına tüm ayrıntıları düşünüyoruz. Gençlere olan yatırımın ülkemizin geleceğine yapılan yatırım olduğuna inanıyoruz. Denizli’de güzel bir kamp programı olmasını diliyor, Türkiye’nin dört bir tarafından yola çıkacak öğrencilerimize hayırlı yolculuklar diliyorum” dedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.