Denizli Kadın Meclisinden 89. yıla özel program

DENİZLİ GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.12.2023 - 14:45, Güncelleme: 06.12.2023 - 14:42 929+ kez okundu.
 

Denizli Kadın Meclisinden 89. yıla özel program

Denizli Kadın Meclisinden 89. yıla özel program
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, 5 Aralık Türk kadınına seçme ve seçilme hakkı tanınmasının 89. yıldönümü dolayısıyla özel bir program düzenledi.Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk kadınına seçme ve seçilme hakkı tanınmasının 89. yıl dönümü dolayısıyla özel bir etkinlik düzenledi. Programda Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Güzel Sanatlar Eğitim Bölüm Başkanı Prof. Dr. Feryal Beykal Orhun ile Siteler Mahalle Muhtarı Derya Gökdoğan Türk kadınının sosyal ve siyasal hayata katılımı konusunda bir seminer verdi. Prof. Dr. Orkun, ilk Türk kadın ressamlardan Mihri Müşfik Açba’nın hayatı ve eserleri hakkında bilgi verirken, Siteler Mahalle Muhtarı Derya Gökdoğan ise, ilk kadın Muhtar Gül Esin’in hayatından anekdotlar paylaştı.Programa gösterdikleri ilgiden dolayı tüm davetlilere teşekkür eden Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, “Bu özel günde sizlerle birlikte olmak bizleri çok mutlu etti. Hep birlikte nice güzel proje ve programlarda birlikte olmak dileğiyle, programımıza emek veren, katılım gösteren herkese çok teşekkür ediyorum” dedi. Türk kadının seçme ve seçilme hakkına birçok ülkeden çok daha önce kavuştuğunu kaydeden Değirmenci, bu hakkı tanıyan Türkiye Cumhuriyeti’nin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmet, minnet ve şükranla andı.
Denizli Kadın Meclisinden 89. yıla özel program
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, 5 Aralık Türk kadınına seçme ve seçilme hakkı tanınmasının 89. yıldönümü dolayısıyla özel bir program düzenledi.
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk kadınına seçme ve seçilme hakkı tanınmasının 89. yıl dönümü dolayısıyla özel bir etkinlik düzenledi. Programda Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Güzel Sanatlar Eğitim Bölüm Başkanı Prof. Dr. Feryal Beykal Orhun ile Siteler Mahalle Muhtarı Derya Gökdoğan Türk kadınının sosyal ve siyasal hayata katılımı konusunda bir seminer verdi. Prof. Dr. Orkun, ilk Türk kadın ressamlardan Mihri Müşfik Açba’nın hayatı ve eserleri hakkında bilgi verirken, Siteler Mahalle Muhtarı Derya Gökdoğan ise, ilk kadın Muhtar Gül Esin’in hayatından anekdotlar paylaştı.

Programa gösterdikleri ilgiden dolayı tüm davetlilere teşekkür eden Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, “Bu özel günde sizlerle birlikte olmak bizleri çok mutlu etti. Hep birlikte nice güzel proje ve programlarda birlikte olmak dileğiyle, programımıza emek veren, katılım gösteren herkese çok teşekkür ediyorum” dedi. Türk kadının seçme ve seçilme hakkına birçok ülkeden çok daha önce kavuştuğunu kaydeden Değirmenci, bu hakkı tanıyan Türkiye Cumhuriyeti’nin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmet, minnet ve şükranla andı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.