ERDOĞAN'DAN OTOYOL AÇIKLAMASI

DENİZLİ GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.02.2019 - 21:37, Güncelleme: 09.02.2019 - 21:37 3926+ kez okundu.
 

ERDOĞAN'DAN OTOYOL AÇIKLAMASI

Erdoğan, 31 Mart seçimlerinde pek çok ilde yine Cumhur İttifakı olarak milletin huzurunda olduklarını ifade eti.
AYDIN (AA) - Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin 31 Mart yerel seçim kampanyası kapsamında Atatürk Kent Meydanı'nda düzenlenen mitingde halka hitap etti. Türkiye'yi büyütme, geliştirme, kalkındırma mücadelesini hiçbir ayrım yapmaksızın 81 vilayetin tamamında yürüttüklerini anlatan Erdoğan, Aydın'a 16 yılda 23,5 milyar yatırım yaptıklarını vurguladı. Erdoğan, Aydın'da 114 kilometre olan bölünmüş yol uzunluğunu 381 kilometreye çıkardıklarını da aktararak şunları kaydetti: "İzmir-Aydın Otoyolu'nu, Aydın Çevre Yolu'nu tamamlayarak trafiğe açan biz. Yapımı devam eden Nazilli-Horsunlu ayrımı, Karacasu-Tavas yolu, Selçuk-Kuşadası-Davutlar ayrımı yolu ve Söke şehir geçişi bu yıl tamamlanıyor. Ege ile Akdeniz'i birbirine otoyolla bağlayacak 154 kilometre uzunluğundaki Aydın-Denizli Otoyolu ihalesini yapmıştık. Birtakım sıkıntılar sebebiyle ihale iptal oldu. İhalesini 26 Mart'ta yeniden yapacağımız bu otoyolunu inşallah Aydın'a kazandıracağız. Aydın sınırları içindeki demiryollarını yeniledik. Yaparsa AK Parti yapar."      
Erdoğan, 31 Mart seçimlerinde pek çok ilde yine Cumhur İttifakı olarak milletin huzurunda olduklarını ifade eti.

AYDIN (AA) - Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin 31 Mart yerel seçim kampanyası kapsamında Atatürk Kent Meydanı'nda düzenlenen mitingde halka hitap etti.

Türkiye'yi büyütme, geliştirme, kalkındırma mücadelesini hiçbir ayrım yapmaksızın 81 vilayetin tamamında yürüttüklerini anlatan Erdoğan, Aydın'a 16 yılda 23,5 milyar yatırım yaptıklarını vurguladı.

Erdoğan, Aydın'da 114 kilometre olan bölünmüş yol uzunluğunu 381 kilometreye çıkardıklarını da aktararak şunları kaydetti:

"İzmir-Aydın Otoyolu'nu, Aydın Çevre Yolu'nu tamamlayarak trafiğe açan biz. Yapımı devam eden Nazilli-Horsunlu ayrımı, Karacasu-Tavas yolu, Selçuk-Kuşadası-Davutlar ayrımı yolu ve Söke şehir geçişi bu yıl tamamlanıyor. Ege ile Akdeniz'i birbirine otoyolla bağlayacak 154 kilometre uzunluğundaki Aydın-Denizli Otoyolu ihalesini yapmıştık. Birtakım sıkıntılar sebebiyle ihale iptal oldu. İhalesini 26 Mart'ta yeniden yapacağımız bu otoyolunu inşallah Aydın'a kazandıracağız. Aydın sınırları içindeki demiryollarını yeniledik. Yaparsa AK Parti yapar."

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.