ENGELSİZ KENT; YAŞLILARA VE ENGELLİLERE ÖZEN!

DENİZLİ SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.03.2019 - 13:30, Güncelleme: 13.03.2019 - 13:30 4191+ kez okundu.
 

ENGELSİZ KENT; YAŞLILARA VE ENGELLİLERE ÖZEN!

Vatan Partisi Merkezefendi Belediye Başkan adayı Elif Çobanoğlu seçim çalışmalarını sürdürüyor.
Bereketli ve Göveçlik Mahallerine ziyaret ederek çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi veren Elif Çobanoğlu halkın ve esnafın sorunlarını dinledi, çözüm önerileri sundu. Engelli yurttaşlarımızın sorunlarını ilettiği Elif Çobanoğlu, Partisinin 12 maddelik Seçim Bildirgesindeki maddelerden birinin “ENGELSİZ KENT” olduğunu söyledi. Çobanoğlu, Vatan Partisi’nin yönettiği belediyeler, engellileri ve yaşlıları yardıma muhtaç kimseler olarak değil, ülkemizin gelişmesine katkıda bulunacak yurttaşlar olarak görür. Onlar bizim başımızın tacıdır. Belediyelerimiz, engelli ve yaşlıların sağlığına ve yeteneğine göre bir iş ve hizmet yapması için, gerekli kurum ve çalışmaları örgütleyecektir. Vatan Partisinin yönettiği Merkezefendi Halk Belediyesi de, yaşlı ve engellilerin toplum hayatının her alanına, üretime, hizmetlere, kültür ve sanat faaliyetine etkin olarak katılmalarını sağlayacak bütün önlemleri alacak ve olanakları sağlayacaktır. ÇAĞDAŞ İNSAN OLMANIN KOŞULU ENGELLİLERE SAYGIDIR! Kent hayatı, engellilere gösterdiği özenle insanlaşır ve çağdaşlaşır. Engellilerle ilgili düzenleme ve kararlarda, engelli örgütlerinin görüşlerini göz önünde tutacağız. Yaşlıların, mahalle halkıyla iç içe yaşamaları, sağlıklarını geliştirmeleri, iş yapmaları, sanat ve kültür hayatına katılmaları için gerekli olanak ve kurumları oluşturmak bizim başlıca görevimizdir dedi.  
Vatan Partisi Merkezefendi Belediye Başkan adayı Elif Çobanoğlu seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Bereketli ve Göveçlik Mahallerine ziyaret ederek çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi veren Elif Çobanoğlu halkın ve esnafın sorunlarını dinledi, çözüm önerileri sundu. Engelli yurttaşlarımızın sorunlarını ilettiği Elif Çobanoğlu, Partisinin 12 maddelik Seçim Bildirgesindeki maddelerden birinin “ENGELSİZ KENT” olduğunu söyledi.

Çobanoğlu, Vatan Partisi’nin yönettiği belediyeler, engellileri ve yaşlıları yardıma muhtaç kimseler olarak değil, ülkemizin gelişmesine katkıda bulunacak yurttaşlar olarak görür. Onlar bizim başımızın tacıdır. Belediyelerimiz, engelli ve yaşlıların sağlığına ve yeteneğine göre bir iş ve hizmet yapması için, gerekli kurum ve çalışmaları örgütleyecektir. Vatan Partisinin yönettiği Merkezefendi Halk Belediyesi de, yaşlı ve engellilerin toplum hayatının her alanına, üretime, hizmetlere, kültür ve sanat faaliyetine etkin olarak katılmalarını sağlayacak bütün önlemleri alacak ve olanakları sağlayacaktır.

ÇAĞDAŞ İNSAN OLMANIN KOŞULU ENGELLİLERE SAYGIDIR!

Kent hayatı, engellilere gösterdiği özenle insanlaşır ve çağdaşlaşır. Engellilerle ilgili düzenleme ve kararlarda, engelli örgütlerinin görüşlerini göz önünde tutacağız. Yaşlıların, mahalle halkıyla iç içe yaşamaları, sağlıklarını geliştirmeleri, iş yapmaları, sanat ve kültür hayatına katılmaları için gerekli olanak ve kurumları oluşturmak bizim başlıca görevimizdir dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.