Enerjinin Değerini Bilen Bir Nesil Yetişiyor

DENİZLİ EKONOMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.01.2019 - 09:25, Güncelleme: 31.01.2019 - 09:25 2977+ kez okundu.
 

Enerjinin Değerini Bilen Bir Nesil Yetişiyor

ADM ve GDZ Elektrik Dağıtım, “Enerji Avcıları” projesi ile binlerce çocuğu enerji verimliliği ve tasarrufu konusunda bilinçlendirerek farkındalık yaratmaya devam ediyor.
Enerjinin verimliliği ve tasarrufu konusunda farkındalık oluşturmayı hedefleyen ADM ve GDZ Elektrik Dağıtım şirketleri; 2016 yılında başladıkları projede 5 ilde 200’ü aşkın okulda yaklaşık 19.000 öğrenciye ulaştı. Proje ile hedef kitle olan 4-7 yaş grubu miniklere, enerjinin önemi ve nasıl verimli kullanılacağı anlatılıyor. Çocukların büyük ilgi gösterdiği proje okul yöneticileri ve öğretmenlerden de büyük övgüler topluyor. Bu yıl hedef 10.000 “Enerji Avcısı” Aydın, Denizli, Muğla, İzmir, Manisa illeri ve 96 ilçedeki okullar ziyaret edilerek, binlerce çocuğa enerjiyi nasıl verimli kullanarak tasarruf sağlayacakları öğretiliyor. Proje kapsamında bu yıl Masal Atölyesi ve Kısa Film çalışmaları yapılması planlanıyor. Proje Türkiye Kurumsal Sosyal Sorumluluk Derneği tarafından düzenlenen 9. Kurumsal Sosyal Sorumluluk Pazaryeri,     Sürdürülebilir Kalkınma için Küresel hedefler ödülleri organizasyonunda 17 Küresel hedeften birisi olan "İklim Eylemi" dalında ödüle layık görülmüştü. Projenin bu yıl 5 ilde 10.000 öğrenciye ulaşarak Enerji verimliliği ve tasarrufu konusunda farkındalık yaratması hedefleniyor.        
ADM ve GDZ Elektrik Dağıtım, “Enerji Avcıları” projesi ile binlerce çocuğu enerji verimliliği ve tasarrufu konusunda bilinçlendirerek farkındalık yaratmaya devam ediyor.

Enerjinin verimliliği ve tasarrufu konusunda farkındalık oluşturmayı hedefleyen ADM ve GDZ Elektrik Dağıtım şirketleri; 2016 yılında başladıkları projede 5 ilde 200’ü aşkın okulda yaklaşık 19.000 öğrenciye ulaştı.

Proje ile hedef kitle olan 4-7 yaş grubu miniklere, enerjinin önemi ve nasıl verimli kullanılacağı anlatılıyor. Çocukların büyük ilgi gösterdiği proje okul yöneticileri ve öğretmenlerden de büyük övgüler topluyor.

Bu yıl hedef 10.000 “Enerji Avcısı”

Aydın, Denizli, Muğla, İzmir, Manisa illeri ve 96 ilçedeki okullar ziyaret edilerek, binlerce çocuğa enerjiyi nasıl verimli kullanarak tasarruf sağlayacakları öğretiliyor. Proje kapsamında bu yıl Masal Atölyesi ve Kısa Film çalışmaları yapılması planlanıyor.

Proje Türkiye Kurumsal Sosyal Sorumluluk Derneği tarafından düzenlenen 9. Kurumsal Sosyal Sorumluluk Pazaryeri,     Sürdürülebilir Kalkınma için Küresel hedefler ödülleri organizasyonunda 17 Küresel hedeften birisi olan "İklim Eylemi" dalında ödüle layık görülmüştü.

Projenin bu yıl 5 ilde 10.000 öğrenciye ulaşarak Enerji verimliliği ve tasarrufu konusunda farkındalık yaratması hedefleniyor.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.