Sağlık kabini Merkezefendililere kolaylık sağlıyor

DENİZLİ GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.12.2023 - 22:40, Güncelleme: 11.12.2023 - 14:06 998+ kez okundu.
 

Sağlık kabini Merkezefendililere kolaylık sağlıyor

Sağlık kabini Merkezefendililere kolaylık sağlıyor
Merkezefendi Belediyesi’nin, Hacıeyüplü Toki Evleri’ndeki anlaşmalı olduğu ‘Sağlık Kabini’ ile vatandaşlar sağlık hizmetlerinden ücretsiz bir şekilde yararlanıyor.Yaşamın her alanında vatandaşlara hizmet sunmaya devam eden Merkezefendi Belediyesi, ilçe genelindeki çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Merkezefendi Belediyesi, Hacıeyüplü Toki Evleri’ndeki anlaşmalı ‘Sağlık Kabini’ ile Merkezefendililere ücretsiz sağlık hizmeti sunuyor. Vatandaşlar, ücretsiz hizmet veren ‘Sağlık Kabini’nde; pansuman, iğne, serum ve tansiyon ölçümü gibi sağlık ihtiyaçlarını karşılayabiliyor. Sağlık hizmetinden yararlanmak isteyen vatandaşların, Merkezefendi Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nden ‘Merkezefendi Sağlık Kartı’nı alması gerekiyor.“Daha sağlıklı ve huzurlu bir ilçe için çalışıyoruz”Vatandaşların sağlığının her zaman öncelikli olduğunu ve bu düşünce ile çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Sağlık hizmetlerine ulaşmak gün geçtikçe zorlaşıyor. Bizler de hemşehrilerimizin işini kolaylaştırmak için ücretsiz hizmet veren Sağlık Kabini hizmetini hayata geçirmiştik. İğnesini yaptırmak, serumunu taktırmak, tansiyonunu ölçtürmek ve pansumanlarını yaptırmak için hemşehrilerimiz Hacıeyüplü Toki Evleri’nde hizmet veren, anlaşmalı olduğumuz Sağlık Kabinini kullanıyor. Her şey çok değerli hemşehrilerimiz ve güzel ilçemiz için” diye konuştu.
Sağlık kabini Merkezefendililere kolaylık sağlıyor
Merkezefendi Belediyesi’nin, Hacıeyüplü Toki Evleri’ndeki anlaşmalı olduğu ‘Sağlık Kabini’ ile vatandaşlar sağlık hizmetlerinden ücretsiz bir şekilde yararlanıyor.

Yaşamın her alanında vatandaşlara hizmet sunmaya devam eden Merkezefendi Belediyesi, ilçe genelindeki çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Merkezefendi Belediyesi, Hacıeyüplü Toki Evleri’ndeki anlaşmalı ‘Sağlık Kabini’ ile Merkezefendililere ücretsiz sağlık hizmeti sunuyor. Vatandaşlar, ücretsiz hizmet veren ‘Sağlık Kabini’nde; pansuman, iğne, serum ve tansiyon ölçümü gibi sağlık ihtiyaçlarını karşılayabiliyor. Sağlık hizmetinden yararlanmak isteyen vatandaşların, Merkezefendi Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nden ‘Merkezefendi Sağlık Kartı’nı alması gerekiyor.

“Daha sağlıklı ve huzurlu bir ilçe için çalışıyoruz”
Vatandaşların sağlığının her zaman öncelikli olduğunu ve bu düşünce ile çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Sağlık hizmetlerine ulaşmak gün geçtikçe zorlaşıyor. Bizler de hemşehrilerimizin işini kolaylaştırmak için ücretsiz hizmet veren Sağlık Kabini hizmetini hayata geçirmiştik. İğnesini yaptırmak, serumunu taktırmak, tansiyonunu ölçtürmek ve pansumanlarını yaptırmak için hemşehrilerimiz Hacıeyüplü Toki Evleri’nde hizmet veren, anlaşmalı olduğumuz Sağlık Kabinini kullanıyor. Her şey çok değerli hemşehrilerimiz ve güzel ilçemiz için” diye konuştu.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.