Ahıra giren sokak köpekleri 2 koyunu telef etti!

İLÇE HABERLERİ 12.10.2023 - 11:54, Güncelleme: 12.10.2023 - 11:56 4051+ kez okundu.
 

Ahıra giren sokak köpekleri 2 koyunu telef etti!

DENİZLİ (İHA) - Denizli’nin Tavas ilçesinde iki koyunun bulunduğu ahıra sokak köpekleri girdi. İki koyundan birini telef eden köpekler, diğerini de yaraladı.
Denizli’nin Tavas ilçesine bağlı Kızılcabölük Mahallesi’nde sokak köpekleri çiftçiye kabusu yaşattı. Evinin yanında tel örgüyle çevrili ahırının içinde dört koyun besleyen Osman Dobulga’nın ahırına, gece aç sokak köpeklerinden dört tanesi çitleri aşarak girdi. Ahırdaki koyunlara saldıran sokak köpekleri bir koyunu telef etti, bir koyunu da yaraladı. Sesler üzerine ahıra gelen Dobulga, sokak köpeklerini ahırdan çıkartarak uzaklaştırdı, ardından yetkililere haber verdi. Koyunlarına saldıran köpeklerin kuduz da olabileceğine dikkat çeken Dobulga, “Sokak köpekleri bir koyunumu telef etti, bir koyunumu da yaraladı. Olaydan sonra yetkilileri aradım. Köpeklerin kuduz olabileceğini söyledim. İlgilenen olmadı. Başıboş sokak köpekleriyle ilgili ilk kez böyle bir olay yaşıyorum. Köpekler ahırın etrafındaki çiti aşıp koyunların yanına girmişler” dedi.
DENİZLİ (İHA) - Denizli’nin Tavas ilçesinde iki koyunun bulunduğu ahıra sokak köpekleri girdi. İki koyundan birini telef eden köpekler, diğerini de yaraladı.

Denizli’nin Tavas ilçesine bağlı Kızılcabölük Mahallesi’nde sokak köpekleri çiftçiye kabusu yaşattı. Evinin yanında tel örgüyle çevrili ahırının içinde dört koyun besleyen Osman Dobulga’nın ahırına, gece aç sokak köpeklerinden dört tanesi çitleri aşarak girdi. Ahırdaki koyunlara saldıran sokak köpekleri bir koyunu telef etti, bir koyunu da yaraladı.

Sesler üzerine ahıra gelen Dobulga, sokak köpeklerini ahırdan çıkartarak uzaklaştırdı, ardından yetkililere haber verdi. Koyunlarına saldıran köpeklerin kuduz da olabileceğine dikkat çeken Dobulga, “ Sokak köpekleri bir koyunumu telef etti, bir koyunumu da yaraladı. Olaydan sonra yetkilileri aradım. Köpeklerin kuduz olabileceğini söyledim. İlgilenen olmadı. Başıboş sokak köpekleriyle ilgili ilk kez böyle bir olay yaşıyorum. Köpekler ahırın etrafındaki çiti aşıp koyunların yanına girmişler” dedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.