PAÜ Hastanelerinde 14 Mart Tıp Bayramı Kutlandı

DENİZLİ GÜNDEMİ (Web Sitesi) - Web Sitesi | 15.03.2024 - 13:48, Güncelleme: 15.03.2024 - 13:48 1398+ kez okundu.
 

PAÜ Hastanelerinde 14 Mart Tıp Bayramı Kutlandı

14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleri kapsamında Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Rektör Prof. Dr. Ahmet Kutluhan ve hastane yönetimi sağlık çalışanlarının Tıp Bayramını kutladı.
Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, PAÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, PAÜ Hastaneleri Başhekimi Prof. Dr. Onur Birsen, Başhekim Yardımcıları, Başmüdür Dr. Süleyman Gökmen, Hastane Müdürleri, Başhemşire Demet Ekici ve yardımcılarından oluşan heyet PAÜ Hastaneleri Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Organ Nakli Ünitesi, Obezite Merkezi, Kemik İliği ve Transplantasyon Ünitesi, Onkoloji-Endokrinoloji, Nefroloji-Gastroenteroloji servislerini ziyaret ederek, görev yapan doktor, hemşire, sekreter ve personeli ziyaret ederek sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutladılar.    14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleri kapsamında ayrıca Hastane Müdürleri tarafından da Başhekim Prof. Dr. Onur Birsen ve Başmüdür Dr. Süleyman Gökmen’e bir ziyaret gerçekleştirilerek 14 Mart Tıp Bayramları kutlandı.  
14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleri kapsamında Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Rektör Prof. Dr. Ahmet Kutluhan ve hastane yönetimi sağlık çalışanlarının Tıp Bayramını kutladı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, PAÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, PAÜ Hastaneleri Başhekimi Prof. Dr. Onur Birsen, Başhekim Yardımcıları, Başmüdür Dr. Süleyman Gökmen, Hastane Müdürleri, Başhemşire Demet Ekici ve yardımcılarından oluşan heyet PAÜ Hastaneleri Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Organ Nakli Ünitesi, Obezite Merkezi, Kemik İliği ve Transplantasyon Ünitesi, Onkoloji-Endokrinoloji, Nefroloji-Gastroenteroloji servislerini ziyaret ederek, görev yapan doktor, hemşire, sekreter ve personeli ziyaret ederek sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutladılar. 

 

14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleri kapsamında ayrıca Hastane Müdürleri tarafından da Başhekim Prof. Dr. Onur Birsen ve Başmüdür Dr. Süleyman Gökmen’e bir ziyaret gerçekleştirilerek 14 Mart Tıp Bayramları kutlandı.


 

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.