“El Emeği Pazarı Sergisine” İlgi Büyüktü

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.03.2019 - 15:37, Güncelleme: 21.03.2019 - 15:37 3566+ kez okundu.
 

“El Emeği Pazarı Sergisine” İlgi Büyüktü

PAÜ Hastanesi Sergi salonunda Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi El Emeği Pazarı Sergisi açıldığı günden itibaren büyük ilgi gördü.
18 Mart Pazartesi günü yataklı servisler binası sergi salonunda yapılan açılışa Başhekim Prof. Dr. İbrahim Türkçüer, kent konseyi el emeği pazarı başkanı Ayşe Alancı, kent konseyi kadın meclisi başkanı Bilsen Özen, Büyük şehir belediye başkan Vekili ve Kent konseyi başkanı Ali Değirmenci katıldılar. Başkan Ali Değirmenci yaptığı açılış konuşmasında emeği geçen herkese teşekkür ederek herkesi bu sergiyi gezmeye davet etti.El emeği pazarı başkanı Ayşe Alancı da sergi hakkında bilgi vererek; 70 bayanın kayıtlı olduğu pazarda herkes kendi el emeği ürünlerini satarak kendi ev bütçelerine katkı sağlamalarını amaçladıklarını, kendilerine bu imkanı sağlayan Büyükşehir Belediyesine ve hastane yönetimine teşekkür ettiklerini bildirdi. Ayrıca Alancı her cumartesi Pelitlibağ kapalı pazar yerinde sergi açtıklarını ve her ay bayramyeri meydanında da bir gün satış yaptıklarını belirterek 20 Nisan Cumartesi günü bayramyeri sergisine herkesi beklediklerini söyledi. Başhekim Prof. Dr. İbrahim Türkçüer ise bu serginin açılmasında emeği geçen herkese teşekkür ederek , sergiyi gezmeye davet etti ve sergilenen ürünler hakkında bilgi alarak alışveriş yaptı.
PAÜ Hastanesi Sergi salonunda Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi El Emeği Pazarı Sergisi açıldığı günden itibaren büyük ilgi gördü.

18 Mart Pazartesi günü yataklı servisler binası sergi salonunda yapılan açılışa Başhekim Prof. Dr. İbrahim Türkçüer, kent konseyi el emeği pazarı başkanı Ayşe Alancı, kent konseyi kadın meclisi başkanı Bilsen Özen, Büyük şehir belediye başkan Vekili ve Kent konseyi başkanı Ali Değirmenci katıldılar.

Başkan Ali Değirmenci yaptığı açılış konuşmasında emeği geçen herkese teşekkür ederek herkesi bu sergiyi gezmeye davet etti.El emeği pazarı başkanı Ayşe Alancı da sergi hakkında bilgi vererek; 70 bayanın kayıtlı olduğu pazarda herkes kendi el emeği ürünlerini satarak kendi ev bütçelerine katkı sağlamalarını amaçladıklarını, kendilerine bu imkanı sağlayan Büyükşehir Belediyesine ve hastane yönetimine teşekkür ettiklerini bildirdi. Ayrıca Alancı her cumartesi Pelitlibağ kapalı pazar yerinde sergi açtıklarını ve her ay bayramyeri meydanında da bir gün satış yaptıklarını belirterek 20 Nisan Cumartesi günü bayramyeri sergisine herkesi beklediklerini söyledi.

Başhekim Prof. Dr. İbrahim Türkçüer ise bu serginin açılmasında emeği geçen herkese teşekkür ederek , sergiyi gezmeye davet etti ve sergilenen ürünler hakkında bilgi alarak alışveriş yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.