Denizlililer ‘Sonsuzluk Kervanı’na akın etti

DENİZLİ GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.12.2023 - 21:11, Güncelleme: 17.12.2023 - 14:38 886+ kez okundu.
 

Denizlililer ‘Sonsuzluk Kervanı’na akın etti

Denizlililer ‘Sonsuzluk Kervanı’na akın etti
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür Buluşmalarında ‘Sonsuzluk Kervanı’ adlı programda yazar Serdar Tuncer, şiirleri ile gönüllerde taht kuran Dursun Ali Erzincanlı, ezgileri ve yorumlarıyla Murat Belet ile Mikail Şimşek’i Denizlililerle buluşturdu. Binlerce davetlinin katıldığı programa katılanlar unutulmaz bir gece yaşadı.Denizli Büyükşehir Belediyesinin Türkiye’nin önde gelen isimlerini ağırladığı ve her programı yoğun ilgi çeken Büyükşehir ile Kültür Buluşmalarına bu kez sevilen yazar Serdar Tuncer, şiirleri ile gönüllerde taht kuran Dursun Ali Erzincanlı, ezgileri ve yorumlarıyla Murat Belet ile Mikail Şimşek katıldı. Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Denizlililerin yoğun ilgi gösterdiği programda sahneye çıkan yazar Serdar Tuncer sohbeti ve şiirleriyle, Dursun Ali Erzincanlı gönüllerde taht kuran şiirleriyle, Murat Belet ile Mikail Şimşek de binlerce vatandaşın eşlik ettiği ezgileri ve yorumlarıyla büyük beğeni topladı.Denizlililer ‘Sonsuzluk Kervanı’na akın ettiBinlerce davetlinin katıldığı programa katılanlar unutulmaz bir gece yaşadı. Yaklaşık 2 saat süren programın ardından sahneye davet edilen Başkan Osman Zolan, Serdar Tuncer, Dursun Ali Erzincanlı, Murat Belet ile Mikail Şimşek’e Sonsuzluk Kervanı adlı güzel program için teşekkür ederek, üzerinde Denizli horozu bulunan kaide verdi.
Denizlililer ‘Sonsuzluk Kervanı’na akın etti
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür Buluşmalarında ‘Sonsuzluk Kervanı’ adlı programda yazar Serdar Tuncer, şiirleri ile gönüllerde taht kuran Dursun Ali Erzincanlı, ezgileri ve yorumlarıyla Murat Belet ile Mikail Şimşek’i Denizlililerle buluşturdu. Binlerce davetlinin katıldığı programa katılanlar unutulmaz bir gece yaşadı.

Denizli Büyükşehir Belediyesinin Türkiye’nin önde gelen isimlerini ağırladığı ve her programı yoğun ilgi çeken Büyükşehir ile Kültür Buluşmalarına bu kez sevilen yazar Serdar Tuncer, şiirleri ile gönüllerde taht kuran Dursun Ali Erzincanlı, ezgileri ve yorumlarıyla Murat Belet ile Mikail Şimşek katıldı. Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Denizlililerin yoğun ilgi gösterdiği programda sahneye çıkan yazar Serdar Tuncer sohbeti ve şiirleriyle, Dursun Ali Erzincanlı gönüllerde taht kuran şiirleriyle, Murat Belet ile Mikail Şimşek de binlerce vatandaşın eşlik ettiği ezgileri ve yorumlarıyla büyük beğeni topladı.

Denizlililer ‘Sonsuzluk Kervanı’na akın etti
Binlerce davetlinin katıldığı programa katılanlar unutulmaz bir gece yaşadı. Yaklaşık 2 saat süren programın ardından sahneye davet edilen Başkan Osman Zolan, Serdar Tuncer, Dursun Ali Erzincanlı, Murat Belet ile Mikail Şimşek’e Sonsuzluk Kervanı adlı güzel program için teşekkür ederek, üzerinde Denizli horozu bulunan kaide verdi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.