Kent tiyatrosu, minikler tarafından zevkle izlenildi

DENİZLİ GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.10.2023 - 14:26, Güncelleme: 16.10.2023 - 14:26 3715+ kez okundu.
 

Kent tiyatrosu, minikler tarafından zevkle izlenildi

DENİZLİ (İHA) - Merkezefendi Kent Tiyatrosu tarafından sahnelenen "Üç İyi" isimli çocuk tiyatro oyununa tiyatro severler ve minikler yoğun ilgi gösterdi.
Merkezefendi Kent Tiyatrosu, hem yetişkinler için hem de minikler için oyunlarını sahnelemeye devam ediyor. Senaryosunu Merkezefendi Kent Tiyatrosu yazarlık kursiyerinin yazdığı, oyun müziklerini Merkezefendi Belediye Orkestrası’nın bestelediği ve oyununu Merkezefendi Kent Tiyatrosu oyuncularının oynadığı “Üç İyi” isimli tiyatro oyunu tiyatro severler tarafından büyük ilgi gördü. Tiyatro oyuncuları sergiledikleri performanslar ile minikleri ve aileleri kahkahaya boğdu. Miniklerin keyif alarak izlediği oyunda doğaya saygı, hayvan sevgisi, dostluk ve arkadaşlık gibi değerleri eğlenerek öğrendi. Keyifli anların yaşandığı, tiyatro oyunu seyirciler tarafından tam not aldı. Oyun sonunda tiyatro ekibi, izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı.
DENİZLİ (İHA) - Merkezefendi Kent Tiyatrosu tarafından sahnelenen "Üç İyi" isimli çocuk tiyatro oyununa tiyatro severler ve minikler yoğun ilgi gösterdi.

Merkezefendi Kent Tiyatrosu, hem yetişkinler için hem de minikler için oyunlarını sahnelemeye devam ediyor. Senaryosunu Merkezefendi Kent Tiyatrosu yazarlık kursiyerinin yazdığı, oyun müziklerini Merkezefendi Belediye Orkestrası’nın bestelediği ve oyununu Merkezefendi Kent Tiyatrosu oyuncularının oynadığı “Üç İyi” isimli tiyatro oyunu tiyatro severler tarafından büyük ilgi gördü. Tiyatro oyuncuları sergiledikleri performanslar ile minikleri ve aileleri kahkahaya boğdu.
Miniklerin keyif alarak izlediği oyunda doğaya saygı, hayvan sevgisi, dostluk ve arkadaşlık gibi değerleri eğlenerek öğrendi. Keyifli anların yaşandığı, tiyatro oyunu seyirciler tarafından tam not aldı. Oyun sonunda tiyatro ekibi, izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.