ECE SEÇKİN SENİ ÇAĞIRIYOR

DENİZLİ MAGAZİN (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.10.2018 - 13:32, Güncelleme: 17.10.2018 - 13:39 3674+ kez okundu.
 

ECE SEÇKİN SENİ ÇAĞIRIYOR

Denizli’nin eğlence ve gece hayatına renk katan mekanların başında gelen GİZA PLAZA, ünlü isimleri Denizlilerle buluşturmaya devam ediyor.
Daha önce Tuğba Yurt, Tuğçe Kandemir,  Merve Özbey, Eypio, Erdem Kınay, Suat Ateşdağlı, djvanessamoreno,Taha özer gibi isimleri Denizli’ye getiren Giza Plaza ve Hangover bu kez de Ece Seçkin’i Denizlilerle buluşturmaya hazırlanıyor. Şarkıları ve renkli kişiliği ile gençlerin gönlünde taht kuran Ece Seçkin, 27 Ekim cumartesi günü 20 kişilik dev orkestra ile birlikte %100 canlı performans eşliğinde Giza Plaza’da sahne alacak. Yazın son eğlencesi olacak olan konser açık havada gerçekleştirilecek. Bu eğlenceye ortak olmak için şimdiden yerinizi almayı ihmal etmeyin. Kampüs kyk önünden ücretsiz servis. BİLET SATIŞ: Kampüs chicker’s  fast food - Kampüs oto yıkama - Niyazi efendi lokantası TEL: 0 542 268 44 92  
Denizli’nin eğlence ve gece hayatına renk katan mekanların başında gelen GİZA PLAZA, ünlü isimleri Denizlilerle buluşturmaya devam ediyor.

Daha önce Tuğba Yurt, Tuğçe Kandemir,  Merve Özbey, Eypio, Erdem Kınay, Suat Ateşdağlı, djvanessamoreno,Taha özer gibi isimleri Denizli’ye getiren Giza Plaza ve Hangover bu kez de Ece Seçkin’i Denizlilerle buluşturmaya hazırlanıyor. Şarkıları ve renkli kişiliği ile gençlerin gönlünde taht kuran Ece Seçkin, 27 Ekim cumartesi günü 20 kişilik dev orkestra ile birlikte %100 canlı performans eşliğinde Giza Plaza’da sahne alacak. Yazın son eğlencesi olacak olan konser açık havada gerçekleştirilecek. Bu eğlenceye ortak olmak için şimdiden yerinizi almayı ihmal etmeyin.

Kampüs kyk önünden ücretsiz servis.

BİLET SATIŞ: Kampüs chicker’s  fast food - Kampüs oto yıkama - Niyazi efendi lokantası

TEL: 0 542 268 44 92

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.