DURMAK YOK ÇALIŞMAYA DEVAM

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.08.2018 - 10:02, Güncelleme: 15.08.2018 - 10:02 3117+ kez okundu.
 

DURMAK YOK ÇALIŞMAYA DEVAM

Çivril'de mahalle ve sokaklarda yol ve yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.
Çivril Belediye Başkanlığı’na bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucunda mahalle ve sokaklarda yol ve yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda Karacahılı Mahallesi’ndeki yol ve yapım çalışmaları tamamlanarak halkın hizmetine sunuldu. Denizli’nin Çivril  ilçesinde yol ve yapım çalışmaları aralıksız sürüyor. Birçok mahallede asfalt, kilit parke taşı gibi birçok çalışmaya imza atan Çivril Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucunda  Karahacılı Mahallesi’ndeki  yol çalışmalarını tamamlandı. Konuyla ilgili konuşan Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, Karahacılı Mahallemizin yollarının yapımını bitirip hemşehrilerimizin hizmetine sunduk. Karahacılı artık toz ve çamur görmeyecek. Bütün mahallelerimizde üst yapı hizmetlerimiz hız kesmeden devam ediyor.  Vatandaşlarımızı mağdur etmeden gece gündüz çalışmalarımızı sürdüreceğiz. İlçemizin her yerini güzelleştirmeye hak ettiği yere taşımaya devam edeceğiz. Durmak yok çalışmaya devam.” şeklinde konuştu. Karahacılı Mahallesi’nde yol ve yapım çalışmalarını tamamlayan Çivril Belediyesi ekipleri diğer mahallelerde de çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
Çivril'de mahalle ve sokaklarda yol ve yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Çivril Belediye Başkanlığı’na bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucunda mahalle ve sokaklarda yol ve yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda Karacahılı Mahallesi’ndeki yol ve yapım çalışmaları tamamlanarak halkın hizmetine sunuldu.

Denizli’nin Çivril  ilçesinde yol ve yapım çalışmaları aralıksız sürüyor. Birçok mahallede asfalt, kilit parke taşı gibi birçok çalışmaya imza atan Çivril Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucunda  Karahacılı Mahallesi’ndeki  yol çalışmalarını tamamlandı. Konuyla ilgili konuşan Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, Karahacılı Mahallemizin yollarının yapımını bitirip hemşehrilerimizin hizmetine sunduk. Karahacılı artık toz ve çamur görmeyecek. Bütün mahallelerimizde üst yapı hizmetlerimiz hız kesmeden devam ediyor.  Vatandaşlarımızı mağdur etmeden gece gündüz çalışmalarımızı sürdüreceğiz. İlçemizin her yerini güzelleştirmeye hak ettiği yere taşımaya devam edeceğiz. Durmak yok çalışmaya devam.” şeklinde konuştu. Karahacılı Mahallesi’nde yol ve yapım çalışmalarını tamamlayan Çivril Belediyesi ekipleri diğer mahallelerde de çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.