Başkan Zolan gönüllü eğitmenleri unutmadı

DENİZLİ GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.11.2023 - 13:25, Güncelleme: 28.11.2023 - 12:13 1384+ kez okundu.
 

Başkan Zolan gönüllü eğitmenleri unutmadı

Başkan Zolan gönüllü eğitmenleri unutmadı
Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin Eğitim İçin El Ele projesine katkı sağlayan gönüllü eğitmenler ile bir araya gelerek Öğretmenler Günü’nü kutlayan Başkan Zolan, “Çok büyük fedakârlık gösteriyorsunuz, yolunuz açık olsun” dedi.Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin 16 yıl önce temelleri atılan ve her geçen gün başarı çıtasını artırarak büyümesini sürdüren Eğitim İçin El Ele projesine destek veren gönüllü eğitmenler için 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama programı düzenlendi. Servergazi Değirmen Restoran’da gerçekleştirilen programa Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan, Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, Gençlik Meclisi Başkanı Tunahan Birden, Eğitim İçin El Ele proje koordinatörü Cansu Şaşmaz ve gönüllü eğitmenler katıldı. Eğitim İçin El Ele Proje Koordinatörü Cansu Şaşmaz, Eğitim İçin El Ele projesine her daim destek olan ve Öğretmenler Günü vesilesiyle kendilerini ağırlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkür etti."Çok büyük fedakârlık gösteriyorsunuz "Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, gönüllü eğitmenlerin Öğretmenler Günü’nü kutlayarak çalışmalarında başarılar diledi. Başkan Osman Zolan, Eğitim İçin El Ele projesinin uzun yıllardır başarılı ile devam ettiğini hatırlatarak hiçbir karşılık beklemeden görev yapan genç eğitmenlere teşekkür etti. Başkan Zolan, “Kendinize ayıracağınız vakti, geleceğimize, gençlere ayırıyorsunuz. Sizler sizden sonra gelecek gençlerin yolunu açmak ve katkı sağlamak adına gerçekten çok büyük bir fedakarlık gerçekleştiriyorsunuz. Bu gayretinizi Allah’ım ibadet gibi kabul eylesin. Birlik ve beraberlik içerisinde nice Öğretmenler Günlerine bizleri kavuştursun” ifadelerini kullandı.Gençlerin her zaman yanında olduklarını ifade eden Başkan Zolan şunları kaydetti: "Bize düşen bir şey varsa her zaman yanınızdayız. Biz görevimizi yapıyoruz ama siz bu işi gönülden yapıyorsunuz. Gençlerimiz size emanet. Sizler güzel bir örneksiniz. Allah’ım hepinizin yolunu açık eylesin, gönülden başarılar diliyorum." Konuşmaların ardından Başkan Zolan ve eşi Berrin Zolan gönüllü eğitmenlere günü anısına karanfil hediye etti.
Başkan Zolan gönüllü eğitmenleri unutmadı
Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin Eğitim İçin El Ele projesine katkı sağlayan gönüllü eğitmenler ile bir araya gelerek Öğretmenler Günü’nü kutlayan Başkan Zolan, “Çok büyük fedakârlık gösteriyorsunuz, yolunuz açık olsun” dedi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin 16 yıl önce temelleri atılan ve her geçen gün başarı çıtasını artırarak büyümesini sürdüren Eğitim İçin El Ele projesine destek veren gönüllü eğitmenler için 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama programı düzenlendi. Servergazi Değirmen Restoran’da gerçekleştirilen programa Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan, Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, Gençlik Meclisi Başkanı Tunahan Birden, Eğitim İçin El Ele proje koordinatörü Cansu Şaşmaz ve gönüllü eğitmenler katıldı. Eğitim İçin El Ele Proje Koordinatörü Cansu Şaşmaz, Eğitim İçin El Ele projesine her daim destek olan ve Öğretmenler Günü vesilesiyle kendilerini ağırlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkür etti.

"Çok büyük fedakârlık gösteriyorsunuz "
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, gönüllü eğitmenlerin Öğretmenler Günü’nü kutlayarak çalışmalarında başarılar diledi. Başkan Osman Zolan, Eğitim İçin El Ele projesinin uzun yıllardır başarılı ile devam ettiğini hatırlatarak hiçbir karşılık beklemeden görev yapan genç eğitmenlere teşekkür etti. Başkan Zolan, “Kendinize ayıracağınız vakti, geleceğimize, gençlere ayırıyorsunuz. Sizler sizden sonra gelecek gençlerin yolunu açmak ve katkı sağlamak adına gerçekten çok büyük bir fedakarlık gerçekleştiriyorsunuz. Bu gayretinizi Allah’ım ibadet gibi kabul eylesin. Birlik ve beraberlik içerisinde nice Öğretmenler Günlerine bizleri kavuştursun” ifadelerini kullandı.

Gençlerin her zaman yanında olduklarını ifade eden Başkan Zolan şunları kaydetti: "Bize düşen bir şey varsa her zaman yanınızdayız. Biz görevimizi yapıyoruz ama siz bu işi gönülden yapıyorsunuz. Gençlerimiz size emanet. Sizler güzel bir örneksiniz. Allah’ım hepinizin yolunu açık eylesin, gönülden başarılar diliyorum." Konuşmaların ardından Başkan Zolan ve eşi Berrin Zolan gönüllü eğitmenlere günü anısına karanfil hediye etti.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.