BAŞKAN ERDOĞAN, KURSİYERLERE BAŞARILAR DİLEDİ

DTO HABERLER (Web Sitesi) - Web Sitesi | 14.03.2024 - 11:41, Güncelleme: 14.03.2024 - 11:41 1719+ kez okundu.
 

BAŞKAN ERDOĞAN, KURSİYERLERE BAŞARILAR DİLEDİ

Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, Avrupa Birliği (AB) ve T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın destekleriyle başlattıkları FoW ve NEET Pro Projeleri kapsamındaki Yönetim Bilişim Sistemleri (YBS), İstatistiksel Veri Analizi, Kapasite Geliştirme ve Uygulamalı Teknik Eğitimlerden faydalanan kursiyerleri ziyaret etti. Uzman eğitimciler ve kursiyerlerle görüşerek eğitim süreci hakkında bilgi alıp, başarılar diledi.
DTO’nun Avrupa Birliği (AB) Geleceğin İnsana Yakışır İşleri Yaklaşımının Desteklenmesi Hibe Programı kapsamında T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın desteklediği Geleceğin İnsana Yakışır İşlerinin Denizli’de Nitelikli Kadın ve Erkek İşgücü için Teşvik Edilmesi Projesi’nin (FoW Projesi) hizmet binasındaki ücretsiz eğitimleri devam ediyor. EĞİTİMCİLER VE KURSİYERLERLE GÖRÜŞÜP FİKİRLERİNİ DİNLEDİ DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, hizmet binalarında ücretsiz verilen eğitimlere katılan kursiyerleri ziyaret etti. Kursiyerleri ve uzman eğitimcileri dinledi; eğitim süreciyle ilgili görüşlerini aldı. Katılımcılara başarılar diledi. BAŞKAN ERDOĞAN, EĞİTİMLERİ YERİNDE GÖRÜP İNCELEDİ Başkan Erdoğan’ın bizzat ziyaret ettiği DTO’nun Avrupa Birliği (AB) Ne Eğitimde Ne İstihdamda Olan Gençler İçin İşgücü Piyasası Destek Programı (NEET PRO) kapsamında T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın desteklediği Denizli’deki Ne Eğitimde Ne İstihdamdakiler İşgücüne Yönetim Bilişim Sistemleri (YBS) İle Dahil Oluyor Projesi’nin pratik ve uygulamalı ücretsiz mesleki gelişim eğitimleri de büyük ilgi görüyor. KURSİYERLER, BAŞKAN ERDOĞAN’A MEMNUNİYETLERİNİ DİLE GETİRDİLER Odadaki ücretsiz kurslara ve DTO’nun Geleceğin İnsana Yakışır İşlerinin Denizli’de Nitelikli Kadın ve Erkek İş Gücü İçin Teşvik Edilmesi Projesi’nin açılış toplantısına katılan iş sahibi olmak isteyen üniversite mezunu gençler, Başkan Erdoğan’a kendilerine gösterdiği ilgi ile sağladığı destekten dolayı teşekkür etti. BAŞKAN ERDOĞAN: DTO, BİR EĞİTİM KURUMU GİBİ ÇALIŞIYOR Başkan Erdoğan, iş dünyasının beklentileri doğrultusunda gençlerin kişisel ve mesleki gelişimleri için gerekli eğitimler ile destekleyici faaliyetlerine kesintisiz devam edeceklerini söyledi. Göreve geldikleri günden bugüne gençlerle kadınların iş sahibi olmasını ve istihdama katılmasını, çalışanların nitelikli elemanlar olmasını önemsediklerini de ifade etti. Erdoğan, “Denizli Ticaret Odası olarak, eğitime büyük önem veriyoruz. İş dünyamızın gereksinim duyduğu eğitimlerin yanı sıra gençlerimizin kendilerini geliştirmelerine yönelik de ücretsiz eğitimler düzenliyoruz. İnsanımızın, gençlerimizin istihdama katılmaları ve aranan nitelikli çalışanlar olmaları, kalkınmamıza katkı koymaları için her türlü imkânı sağlıyor, ellerinden tutuyoruz. Var gücümüzle sadece üyelerimiz için değil onlar için de çalışarak Denizli'mizin yarınlarını inşa ediyoruz. Odamız, adeta bir eğitim kurumu gibi çalışıyor. Desteklerimiz ile eğitimlerimizi önemli ölçüde artırdık, bu yöndeki faaliyetlerimizi artırarak ekonomimize katkı sağlamaya devam edeceğiz” dedi.
Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, Avrupa Birliği (AB) ve T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın destekleriyle başlattıkları FoW ve NEET Pro Projeleri kapsamındaki Yönetim Bilişim Sistemleri (YBS), İstatistiksel Veri Analizi, Kapasite Geliştirme ve Uygulamalı Teknik Eğitimlerden faydalanan kursiyerleri ziyaret etti. Uzman eğitimciler ve kursiyerlerle görüşerek eğitim süreci hakkında bilgi alıp, başarılar diledi.

DTO’nun Avrupa Birliği (AB) Geleceğin İnsana Yakışır İşleri Yaklaşımının Desteklenmesi Hibe Programı kapsamında T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın desteklediği Geleceğin İnsana Yakışır İşlerinin Denizli’de Nitelikli Kadın ve Erkek İşgücü için Teşvik Edilmesi Projesi’nin (FoW Projesi) hizmet binasındaki ücretsiz eğitimleri devam ediyor.

EĞİTİMCİLER VE KURSİYERLERLE GÖRÜŞÜP FİKİRLERİNİ DİNLEDİ

DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, hizmet binalarında ücretsiz verilen eğitimlere katılan kursiyerleri ziyaret etti. Kursiyerleri ve uzman eğitimcileri dinledi; eğitim süreciyle ilgili görüşlerini aldı. Katılımcılara başarılar diledi.

BAŞKAN ERDOĞAN, EĞİTİMLERİ YERİNDE GÖRÜP İNCELEDİ

Başkan Erdoğan’ın bizzat ziyaret ettiği DTO’nun Avrupa Birliği (AB) Ne Eğitimde Ne İstihdamda Olan Gençler İçin İşgücü Piyasası Destek Programı (NEET PRO) kapsamında T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın desteklediği Denizli’deki Ne Eğitimde Ne İstihdamdakiler İşgücüne Yönetim Bilişim Sistemleri (YBS) İle Dahil Oluyor Projesi’nin pratik ve uygulamalı ücretsiz mesleki gelişim eğitimleri de büyük ilgi görüyor.

KURSİYERLER, BAŞKAN ERDOĞAN’A MEMNUNİYETLERİNİ DİLE GETİRDİLER

Odadaki ücretsiz kurslara ve DTO’nun Geleceğin İnsana Yakışır İşlerinin Denizli’de Nitelikli Kadın ve Erkek İş Gücü İçin Teşvik Edilmesi Projesi’nin açılış toplantısına katılan iş sahibi olmak isteyen üniversite mezunu gençler, Başkan Erdoğan’a kendilerine gösterdiği ilgi ile sağladığı destekten dolayı teşekkür etti.

BAŞKAN ERDOĞAN: DTO, BİR EĞİTİM KURUMU GİBİ ÇALIŞIYOR

Başkan Erdoğan, iş dünyasının beklentileri doğrultusunda gençlerin kişisel ve mesleki gelişimleri için gerekli eğitimler ile destekleyici faaliyetlerine kesintisiz devam edeceklerini söyledi. Göreve geldikleri günden bugüne gençlerle kadınların iş sahibi olmasını ve istihdama katılmasını, çalışanların nitelikli elemanlar olmasını önemsediklerini de ifade etti. Erdoğan, “Denizli Ticaret Odası olarak, eğitime büyük önem veriyoruz. İş dünyamızın gereksinim duyduğu eğitimlerin yanı sıra gençlerimizin kendilerini geliştirmelerine yönelik de ücretsiz eğitimler düzenliyoruz. İnsanımızın, gençlerimizin istihdama katılmaları ve aranan nitelikli çalışanlar olmaları, kalkınmamıza katkı koymaları için her türlü imkânı sağlıyor, ellerinden tutuyoruz. Var gücümüzle sadece üyelerimiz için değil onlar için de çalışarak Denizli'mizin yarınlarını inşa ediyoruz. Odamız, adeta bir eğitim kurumu gibi çalışıyor. Desteklerimiz ile eğitimlerimizi önemli ölçüde artırdık, bu yöndeki faaliyetlerimizi artırarak ekonomimize katkı sağlamaya devam edeceğiz” dedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.