DTO BAŞKANI ERDOĞAN’DAN ÖNEMLİ ÇAĞRI

DTO HABERLER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.10.2018 - 08:36, Güncelleme: 12.10.2018 - 08:36 3761+ kez okundu.
 

DTO BAŞKANI ERDOĞAN’DAN ÖNEMLİ ÇAĞRI

Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, bağlı oldukları TOBB’un destek çıktığı, hükümetin Enflasyonla Mücadele Programı çerçevesindeki “İndirim Kampanyası”na Denizli iş dünyasının da katkı sağlamasının önemli olduğunu söyledi.
DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, isteyenlerin Denizli Ticaret Odası’nın internet sayfasında yer verilen formu, 19 Ekim Cuma günü akşamına kadar doldurabileceklerini, oda olarak bu formları Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)’ne ulaştıracaklarını açıkladı. Başkan Erdoğan, “Hükümetimizce ülke genelinde uygulamaya koyulan Enflasyonla Mücadele Programı çerçevesinde başlatılan İndirim Kampanyası’na, üyelerimizin vereceği destek büyük önem taşıyor. Bu kapsamda, tüketici fiyat endeksinde yer alan ürün ve hizmetlere yönelik, asgari 3 ay süreyle en az %10 indirim yapılması tavsiye edildi. Bu konuda, üyelerimizin, ilgili formda belirtilen şartlara uygun olarak üretim veya ticaretini yapmakta olduğu kaç kalem ürün ya da hizmette indirim yapabileceğini, internette dolduracakları form aracılığıyla tarafımıza bildirmelerini rica ediyoruz.” dedi. DTO’NUN İNTERNET SAYFASINDAKİ FORMUN DOLDURULMASI GEREKİYOR Öte yandan, DTO’dan konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada, Denizli Ticaret Odası’nın TOBB’dan gönderilen forma yer verdiği internet sayfasının adresinin http://www.dto.org.tr/ olduğu bildirildi.
Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, bağlı oldukları TOBB’un destek çıktığı, hükümetin Enflasyonla Mücadele Programı çerçevesindeki “İndirim Kampanyası”na Denizli iş dünyasının da katkı sağlamasının önemli olduğunu söyledi.

DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, isteyenlerin Denizli Ticaret Odası’nın internet sayfasında yer verilen formu, 19 Ekim Cuma günü akşamına kadar doldurabileceklerini, oda olarak bu formları Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)’ne ulaştıracaklarını açıkladı. Başkan Erdoğan, “Hükümetimizce ülke genelinde uygulamaya koyulan Enflasyonla Mücadele Programı çerçevesinde başlatılan İndirim Kampanyası’na, üyelerimizin vereceği destek büyük önem taşıyor. Bu kapsamda, tüketici fiyat endeksinde yer alan ürün ve hizmetlere yönelik, asgari 3 ay süreyle en az %10 indirim yapılması tavsiye edildi. Bu konuda, üyelerimizin, ilgili formda belirtilen şartlara uygun olarak üretim veya ticaretini yapmakta olduğu kaç kalem ürün ya da hizmette indirim yapabileceğini, internette dolduracakları form aracılığıyla tarafımıza bildirmelerini rica ediyoruz.” dedi.

DTO’NUN İNTERNET SAYFASINDAKİ FORMUN DOLDURULMASI GEREKİYOR

Öte yandan, DTO’dan konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada, Denizli Ticaret Odası’nın TOBB’dan gönderilen forma yer verdiği internet sayfasının adresinin http://www.dto.org.tr/ olduğu bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.