DTO BAŞKANI ERDOĞAN'DAN BAYRAM MESAJI

DTO HABERLER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.08.2018 - 08:51, Güncelleme: 21.08.2018 - 09:22 3091+ kez okundu.
 

DTO BAŞKANI ERDOĞAN'DAN BAYRAM MESAJI

Kurban Bayramı’nın hızla artan milli bilinç ve birliği pekiştirmesini dileyen DTO Başkanı Erdoğan’dan önemli hatırlatma: “Birbirimizi unutmayalım, kutlayalım ki; bayram günleri bayrama dönsün”
Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, Kurban Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında, “Kurban Bayramı’nın, bugünlerde bir kez daha, tüm dünyaya zor günleri omuz omuza verip aşmayı bildiğini gösteren alicenap milletimizin, hoşgörü ve dayanışma ortamını daha da artmasını diliyorum. Bayramlar; barış, sevgi ve kardeşlik duygularımızın yoğunlaştığı günlerdir. Böyle zamanlarda yaşadığımız sevinçlerimiz, paylaşıldıkça çoğalır. O nedenle, birbirimizi unutmayalım, kutlayalım ki, mutluluğumuz katlanarak artsın; bayram günleri bizim için gerçekten bir bayrama dönsün!” dedi. “Bir bayram gününe daha kavuşmanın mutluluğu ile huzurunu yaşıyoruz.” diyerek, “Bu kutsal, özel ve güzel günler, dünyaya nam salmış milli birlik ve beraberliğimizi daha da arttırsın!” temennisinde bulunan DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, artık her daim milletimizle birlikte anılan yardımlaşma duygusunun Kurban Bayramı’nda da üst düzeyde olacağına inandığını belirtti. Vatandaşlara, “Birbirimizi unutmayalım, kutlayalım ki, mutluluğumuz katlanarak artsın; bayram günleri bizim için gerçekten bir bayrama dönsün!” diye seslenen Başkan Erdoğan, bayram vesilesiyle kimsesiz çocuklar başta olmak üzere hasta ve yaşlıların ziyaret edilmesinin önemini de anımsattı. Başkan Erdoğan, “Kurban ibadetimizi yerine getirmenin sonrasında, mutlaka komşularımız ve akrabalarımızla bir araya geleceğizdir. Ancak, çevremizdeki kimsesizler, yaşlılar ve hastalara da yalnız olmadıklarını hissettirmeli; bayram sevincimizi onlarla da paylaşmalıyız. Bu vesileyle, Kurban Bayramı’nın başta Denizli Ticaret Odamızın üyeleri ile çalışanlarımıza, ilimize, ülkemize ve İslam alemine sağlık, huzur ve barış getirmesini diliyorum. Kurban Bayramı'mız kutlu olsun. Dilerim; sevdiklerimizle ağız tadında geçireceğimiz bir bayram olsun. Kardeşliğimizin, milli birlik ve beraberliğimizin artmasına vesile olsun. (Nerede o eski bayramlar?) demeyin… Hüzünlenmeyin ve kötü düşünmeyin! Bilin ki; hep aklımızın bir kenarında oldukları kadar gönlümüzdeler de! Yeter ki; bir el uzatın, tutup yeniden gün ışığına çıkarın… Dostlarınızı ve yakınlarınızı arayıp sorun; kutlayın. Hiç bilemediniz, bir selam yollayın ya da bir kısa mesaj atın. Onlara ulaşın ve bayramlarını kutlayın ki; bayramımız bayram olsun! Bayram günleri, hepimiz için gerçekten bir bayrama dönüşsün!” dedi.
Kurban Bayramı’nın hızla artan milli bilinç ve birliği pekiştirmesini dileyen DTO Başkanı Erdoğan’dan önemli hatırlatma: “Birbirimizi unutmayalım, kutlayalım ki; bayram günleri bayrama dönsün”

Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, Kurban Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında, “Kurban Bayramı’nın, bugünlerde bir kez daha, tüm dünyaya zor günleri omuz omuza verip aşmayı bildiğini gösteren alicenap milletimizin, hoşgörü ve dayanışma ortamını daha da artmasını diliyorum. Bayramlar; barış, sevgi ve kardeşlik duygularımızın yoğunlaştığı günlerdir. Böyle zamanlarda yaşadığımız sevinçlerimiz, paylaşıldıkça çoğalır. O nedenle, birbirimizi unutmayalım, kutlayalım ki, mutluluğumuz katlanarak artsın; bayram günleri bizim için gerçekten bir bayrama dönsün!” dedi.

“Bir bayram gününe daha kavuşmanın mutluluğu ile huzurunu yaşıyoruz.” diyerek, “Bu kutsal, özel ve güzel günler, dünyaya nam salmış milli birlik ve beraberliğimizi daha da arttırsın!” temennisinde bulunan DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, artık her daim milletimizle birlikte anılan yardımlaşma duygusunun Kurban Bayramı’nda da üst düzeyde olacağına inandığını belirtti. Vatandaşlara, “Birbirimizi unutmayalım, kutlayalım ki, mutluluğumuz katlanarak artsın; bayram günleri bizim için gerçekten bir bayrama dönsün!” diye seslenen Başkan Erdoğan, bayram vesilesiyle kimsesiz çocuklar başta olmak üzere hasta ve yaşlıların ziyaret edilmesinin önemini de anımsattı. Başkan Erdoğan, “Kurban ibadetimizi yerine getirmenin sonrasında, mutlaka komşularımız ve akrabalarımızla bir araya geleceğizdir. Ancak, çevremizdeki kimsesizler, yaşlılar ve hastalara da yalnız olmadıklarını hissettirmeli; bayram sevincimizi onlarla da paylaşmalıyız. Bu vesileyle, Kurban Bayramı’nın başta Denizli Ticaret Odamızın üyeleri ile çalışanlarımıza, ilimize, ülkemize ve İslam alemine sağlık, huzur ve barış getirmesini diliyorum. Kurban Bayramı'mız kutlu olsun. Dilerim; sevdiklerimizle ağız tadında geçireceğimiz bir bayram olsun. Kardeşliğimizin, milli birlik ve beraberliğimizin artmasına vesile olsun. (Nerede o eski bayramlar?) demeyin… Hüzünlenmeyin ve kötü düşünmeyin! Bilin ki; hep aklımızın bir kenarında oldukları kadar gönlümüzdeler de! Yeter ki; bir el uzatın, tutup yeniden gün ışığına çıkarın… Dostlarınızı ve yakınlarınızı arayıp sorun; kutlayın. Hiç bilemediniz, bir selam yollayın ya da bir kısa mesaj atın. Onlara ulaşın ve bayramlarını kutlayın ki; bayramımız bayram olsun! Bayram günleri, hepimiz için gerçekten bir bayrama dönüşsün!” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.