DSP'DEN GÜNEY'E SÜRPRİZ ADAY

DENİZLİ SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.01.2019 - 16:56, Güncelleme: 14.01.2019 - 17:06 3212+ kez okundu.
 

DSP'DEN GÜNEY'E SÜRPRİZ ADAY

Yaklaşan yerel seçimler öncesinde belediye başkanlığına aday olan isimler belli olmaya devam ediyor.
31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler öncesinde belediye başkanlığına aday olan isimler belli olmaya devam ediyor. Gün geçtikçe artan 31 Mart heyecanı git gide artarken, Denizli’nin Güney İlçesinde sürpriz bir isim yarışta ben de varım dedi. Uzun yıllar DSP’de ilçe başkanlığı ve yöneticilik yapan Mesut Özbulut, Demokratik Sol Parti’den Güney Belediye Başkanlığı için aday olduğunu resmen duyurdu. “KAZANACAĞIMA İDDİALIYIM” Uzun yıllar boyunca aktif siyaset hayatının içinde olduğunu söyleyen Güney Belediye Başkan Adayı Mesut Özbulut, seçimlerde iddialı olduğunu söylerken, “kazanacağımdan eminin” sözleriyle rakiplerine gözdağı verdi. Güney’in sorunlarını bildiğini ve çözüm için bir Güneyli olarak elimden geleni yapmaya hazırım diyen Özbulut, “Ben Güneyliyim. Güney’de doğdum Güney’de büyüdüm. Bu yüzden ilçemizin sorunlarını en iyi ben bilirim. Güney ‘ye hizmet için yola çıktık. İlçemizde yarım kalan tüm eksikleri tamamlayıp, eski günlerine döndüreceğiz” dedi. Güney’de esnaf olarak iş hayatını sürdüren Mesut Özbulut evli ve iki çocuk babası.
Yaklaşan yerel seçimler öncesinde belediye başkanlığına aday olan isimler belli olmaya devam ediyor.

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler öncesinde belediye başkanlığına aday olan isimler belli olmaya devam ediyor. Gün geçtikçe artan 31 Mart heyecanı git gide artarken, Denizli’nin Güney İlçesinde sürpriz bir isim yarışta ben de varım dedi. Uzun yıllar DSP’de ilçe başkanlığı ve yöneticilik yapan Mesut Özbulut, Demokratik Sol Parti’den Güney Belediye Başkanlığı için aday olduğunu resmen duyurdu.

“KAZANACAĞIMA İDDİALIYIM”

Uzun yıllar boyunca aktif siyaset hayatının içinde olduğunu söyleyen Güney Belediye Başkan Adayı Mesut Özbulut, seçimlerde iddialı olduğunu söylerken, “kazanacağımdan eminin” sözleriyle rakiplerine gözdağı verdi. Güney’in sorunlarını bildiğini ve çözüm için bir Güneyli olarak elimden geleni yapmaya hazırım diyen Özbulut, “Ben Güneyliyim. Güney’de doğdum Güney’de büyüdüm. Bu yüzden ilçemizin sorunlarını en iyi ben bilirim. Güney ‘ye hizmet için yola çıktık. İlçemizde yarım kalan tüm eksikleri tamamlayıp, eski günlerine döndüreceğiz” dedi.

Güney’de esnaf olarak iş hayatını sürdüren Mesut Özbulut evli ve iki çocuk babası.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.