DP YARIŞA YILDIRIM İLE GİRİYOR

DENİZLİ SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.02.2019 - 13:08, Güncelleme: 19.02.2019 - 13:08 3902+ kez okundu.
 

DP YARIŞA YILDIRIM İLE GİRİYOR

Geçtiğimiz hafta bir dizi ziyaret için Denizli'ye gelen Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal'ın ardından  Kale ve Çardak adayları isimleri kesinleşmişti. 
Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal geçitiğimiz hafta Denizli ziyareti gerçekleştirmişti. Gerçekleştirdiği ziyaretler sırasında Demokrat Parti Denizli İl Yönetimi ve örgüt ile yaptığı toplantılar sonrasında Demokrat Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için Aykut Yıldırım isminde karar verildi.  Yıldırım adayl olduğu haberini ise sosyal medya hesabından  paylaşarak duyurdu. Aykut Yıldırım ANAP'ta görev almasının ardından HAS Parti'de Merkez İlçe Başkanlığı yapan bir isim olarak tanınıyor.   
Geçtiğimiz hafta bir dizi ziyaret için Denizli'ye gelen Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal'ın ardından  Kale ve Çardak adayları isimleri kesinleşmişti. 

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal geçitiğimiz hafta Denizli ziyareti gerçekleştirmişti. Gerçekleştirdiği ziyaretler sırasında Demokrat Parti Denizli İl Yönetimi ve örgüt ile yaptığı toplantılar sonrasında Demokrat Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için Aykut Yıldırım isminde karar verildi. 

Yıldırım adayl olduğu haberini ise sosyal medya hesabından  paylaşarak duyurdu. Aykut Yıldırım ANAP'ta görev almasının ardından HAS Parti'de Merkez İlçe Başkanlığı yapan bir isim olarak tanınıyor. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.