Denizli Emniyet Müdürlüğüne 13 yeni araç hizmete sunuldu

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.01.2024 - 16:06, Güncelleme: 06.01.2024 - 14:00 2390+ kez okundu.
 

Denizli Emniyet Müdürlüğüne 13 yeni araç hizmete sunuldu

Denizli Emniyet Müdürlüğüne 13 yeni araç hizmete sunuldu
Denizli Emniyet Müdürlüğü bünyesine 13 adet yeni araç, hizmete sunuldu.Denizli İl Emniyet Müdürlüğü hizmetlerinde kullanılmak üzere ekonomik ömrünü tamamlamış olan araçların satışları karşılığında alınan 13 adet araç ekiplere teslim edildi. İlin güvenliği ve asayişinin temininde vatandaşlara daha kaliteli hizmet sunabilmek ve ekip filosunu güçlendirmek amacıyla Denizli Emniyet Müdürlüğü envanterine 13 yeni ekip aracı kazandırıldı. . Vatandaşların daha etkin ve kaliteli bir hizmet sunabilmek için 13 yeni ekip aracı ekiplere teslim edilerek göreve başlatıldı.
Denizli Emniyet Müdürlüğüne 13 yeni araç hizmete sunuldu
Denizli Emniyet Müdürlüğü bünyesine 13 adet yeni araç, hizmete sunuldu.

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü hizmetlerinde kullanılmak üzere ekonomik ömrünü tamamlamış olan araçların satışları karşılığında alınan 13 adet araç ekiplere teslim edildi. İlin güvenliği ve asayişinin temininde vatandaşlara daha kaliteli hizmet sunabilmek ve ekip filosunu güçlendirmek amacıyla Denizli Emniyet Müdürlüğü envanterine 13 yeni ekip aracı kazandırıldı. . Vatandaşların daha etkin ve kaliteli bir hizmet sunabilmek için 13 yeni ekip aracı ekiplere teslim edilerek göreve başlatıldı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.