DOMUZLAR YOLA FIRLIYOR

İLÇE HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.03.2019 - 22:21, Güncelleme: 25.03.2019 - 23:22 4311+ kez okundu.
 

DOMUZLAR YOLA FIRLIYOR

Denizli'de aniden yola fırlayan domuz canından oldu.
Denizli'nin Sarayköy ilçesi Beylerbeyi mevkide aniden yola fırlayan bir domuz kamyonun çarpması sonucu öldü. Domuza çarpan kamyon durmadan yoluna devam etti. Olaydan sonra  domuzu fark eden bazı sürücüler ise araçlarını yol kenarına park ettikten sonra inip henüz ölmemiş olan ama can cekişen domuzun fotoğraflarını çekti.  Domuzların sürüler halinde dolaştığı bilindiği için trafik ekipleri bu güzergahı kullanacak olan sürücülerin bu noktadan geçerken daha dikkatli olmalarını istedi. Belediye ekiplerine haber verşilmesi üzerine gelerek yol kenarında ölü halde  yatan domuzu kaldırdı. 
Denizli'de aniden yola fırlayan domuz canından oldu.

Denizli'nin Sarayköy ilçesi Beylerbeyi mevkide aniden yola fırlayan bir domuz kamyonun çarpması sonucu öldü. Domuza çarpan kamyon durmadan yoluna devam etti. Olaydan sonra  domuzu fark eden bazı sürücüler ise araçlarını yol kenarına park ettikten sonra inip henüz ölmemiş olan ama can cekişen domuzun fotoğraflarını çekti. 

Domuzların sürüler halinde dolaştığı bilindiği için trafik ekipleri bu güzergahı kullanacak olan sürücülerin bu noktadan geçerken daha dikkatli olmalarını istedi. Belediye ekiplerine haber verşilmesi üzerine gelerek yol kenarında ölü halde  yatan domuzu kaldırdı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.