Denizli, Uluslararası Termal Sağlık Turizm Forumu 2024 ev sahipliği yapacak

DENİZLİ GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.01.2024 - 16:02, Güncelleme: 08.01.2024 - 21:36 2703+ kez okundu.
 

Denizli, Uluslararası Termal Sağlık Turizm Forumu 2024 ev sahipliği yapacak

Denizli, Uluslararası Termal Sağlık Turizm Forumu 2024 ev sahipliği yapacak
Denizli Uluslararası Termal Sağlık Turizmi Forumu 2024 Denizli ev sahipliğinde gerçekleştirilecek. Denizli Büyükşehir Belediyesi destekleri ile Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) ev sahipliğinde 11-13 Ocak 2024 tarihleri arasında Denizli’de gerçekleştirilecek olan Uluslararası Termal Sağlık Turizmi Forumu 2024 ile sağlık turizmi sektörünün tüm taraflarını bir araya getiriyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin katkıları ile Pamukkale Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen Uluslararası Termal Sağlık Turizmi Forumu 2024’ün açılış programı Denizli Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. 11-13 Ocak 2024 tarihlerinde Denizli’de yapılacak uluslararası forum Karahayıt/Pamukkale bölgesinde geçtiğimiz yıl hizmete açılan PAÜ Termal Rehabilitasyon Merkezi’nde de düzenlenecek workshopları ve tanıtım gezileri ile devam edecek. Güncel ve başarılı uygulama örneklerini paylaşmayı, sektörün sorunlarına inovatif ve sürdürülebilir çözümler üretecek bir ortam sağlamayı ve sektörel iş birlikleri için kapsamlı bir platform oluşturmayı hedefleyen Uluslararası Termal Sağlık Turizmi Forumu 2024’te termal sağlık turizmi alanında en son gelişmelerin paylaşılmasına, deneyimlerin aktarılmasına ve gelecekteki iş birliklerine imkan sağlayacak. Uluslararası Termal Sağlık Turizmi Forumu 2024 ile Karahayıt/Pamukkale bölgesinde 2023 yılının Temmuz ayında hizmete açılan Pamukkale Üniversitesi Termal Rehabilitasyon Merkezi’ni sağlık turizmi alanında seçkin bir kurum olarak tanıtmak ise öncelikli hedef olacak.
Denizli, Uluslararası Termal Sağlık Turizm Forumu 2024 ev sahipliği yapacak

Denizli Uluslararası Termal Sağlık Turizmi Forumu 2024 Denizli ev sahipliğinde gerçekleştirilecek.

Denizli Büyükşehir Belediyesi destekleri ile Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) ev sahipliğinde 11-13 Ocak 2024 tarihleri arasında Denizli’de gerçekleştirilecek olan Uluslararası Termal Sağlık Turizmi Forumu 2024 ile sağlık turizmi sektörünün tüm taraflarını bir araya getiriyor.

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin katkıları ile Pamukkale Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen Uluslararası Termal Sağlık Turizmi Forumu 2024’ün açılış programı Denizli Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. 11-13 Ocak 2024 tarihlerinde Denizli’de yapılacak uluslararası forum Karahayıt/Pamukkale bölgesinde geçtiğimiz yıl hizmete açılan PAÜ Termal Rehabilitasyon Merkezi’nde de düzenlenecek workshopları ve tanıtım gezileri ile devam edecek. Güncel ve başarılı uygulama örneklerini paylaşmayı, sektörün sorunlarına inovatif ve sürdürülebilir çözümler üretecek bir ortam sağlamayı ve sektörel iş birlikleri için kapsamlı bir platform oluşturmayı hedefleyen Uluslararası Termal Sağlık Turizmi Forumu 2024’te termal sağlık turizmi alanında en son gelişmelerin paylaşılmasına, deneyimlerin aktarılmasına ve gelecekteki iş birliklerine imkan sağlayacak. Uluslararası Termal Sağlık Turizmi Forumu 2024 ile Karahayıt/Pamukkale bölgesinde 2023 yılının Temmuz ayında hizmete açılan Pamukkale Üniversitesi Termal Rehabilitasyon Merkezi’ni sağlık turizmi alanında seçkin bir kurum olarak tanıtmak ise öncelikli hedef olacak.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.