DOĞAN HER BEBEK İÇİN BİR FİDAN

DENİZLİ GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.11.2017 - 08:41, Güncelleme: 09.11.2017 - 08:59 3140+ kez okundu.
 

DOĞAN HER BEBEK İÇİN BİR FİDAN

Denizli'nin Acıpayam İlçesinde doğan her bebek için bir fidan kampanyası başlatıldı. 2017 yılı itibariyle hayata geçirilen proje kapsamında 52 fidan toprakla buluştu.
Acıpayam Orman İşletme Müdürlüğü ve Acıpayam Devlet Hastanesi Yönetimi tarafından hayata geçirilen proje kapsamında, ilk fidan dikimi dün yapıldı. Bu çerçevede dikilen 52 fidan toprakla buluşturularak "Anne Dostu Hastane Hatıra Ormanı" için ilk adım atılmış oldu.  Yapılan etkinlikte 01 Ocak 2017 tarihinden itibaren doğum yapan 52 ailenin bebekleri adına aileleriyle birlikte fidan dikildi. Oluşturulan hatıra ormanı kapsamında iklim şartlarının uygunluğuna göre her yeni doğan bebek için fidan dikimin gerçekleştirileceği ve Acıpayam İlçesi olarak Expo 2016 Antalya’ın kapanış bildirgesinde yayınlanan 01 Ocak 2017 tarihinden itibaren her yeni doğan bebek için bir fidan projesi hayata geçirilmiş olacak. Anne Dostu Hastane Hatıra Ormanı fidan dikim etkinliğine, Acıpayam Kaymakamı Ali Şanlıer, Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, Denizli Orman Bölge Müdür Yardımcısı Erol Pehlivan, Acıpayam Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Hulusi Deniz Oğuz, Acıpayam Orman İşletme Müdürü Halil Özdemir, 2017 yılı doğum yapan aileler ve kurum personeli katıldı.
Denizli'nin Acıpayam İlçesinde doğan her bebek için bir fidan kampanyası başlatıldı. 2017 yılı itibariyle hayata geçirilen proje kapsamında 52 fidan toprakla buluştu.

Acıpayam Orman İşletme Müdürlüğü ve Acıpayam Devlet Hastanesi Yönetimi tarafından hayata geçirilen proje kapsamında, ilk fidan dikimi dün yapıldı. Bu çerçevede dikilen 52 fidan toprakla buluşturularak "Anne Dostu Hastane Hatıra Ormanı" için ilk adım atılmış oldu. 

Yapılan etkinlikte 01 Ocak 2017 tarihinden itibaren doğum yapan 52 ailenin bebekleri adına aileleriyle birlikte fidan dikildi. Oluşturulan hatıra ormanı kapsamında iklim şartlarının uygunluğuna göre her yeni doğan bebek için fidan dikimin gerçekleştirileceği ve Acıpayam İlçesi olarak Expo 2016 Antalya’ın kapanış bildirgesinde yayınlanan 01 Ocak 2017 tarihinden itibaren her yeni doğan bebek için bir fidan projesi hayata geçirilmiş olacak.

Anne Dostu Hastane Hatıra Ormanı fidan dikim etkinliğine, Acıpayam Kaymakamı Ali Şanlıer, Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, Denizli Orman Bölge Müdür Yardımcısı Erol Pehlivan, Acıpayam Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Hulusi Deniz Oğuz, Acıpayam Orman İşletme Müdürü Halil Özdemir, 2017 yılı doğum yapan aileler ve kurum personeli katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.