DİVARCI: PAMUKKALE HAK ETTİĞİNİ ALACAK

DENİZLİ SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.01.2019 - 13:17, Güncelleme: 16.01.2019 - 13:36 3582+ kez okundu.
 

DİVARCI: PAMUKKALE HAK ETTİĞİNİ ALACAK

CHP Pamukkale Belediye Başkan adayı Ahmet Divarcı, adaylık açıklamasından bu yana geçen 60 günlük süreçte; planlanan seçim çalışma takviminin birinci  aşamasını tamamlandığını, seçime kalan 75 günlük sürede ise üç ayrı bölüm ve formatta çalışmalara devam edileceğini söyledi.
CHP Pamukkale İlçe Başkanı Osman Tabu ile birlikte 15 Ocak'ta Ankara'da Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ve Genel Merkez yöneticileri ile de görüşen Divarcı, bilhassa Genel Merkezce ortaya konulan propaganda yöntem ve ilkeleri ile Belediye Meclis üyelikleri konusunun değerlendirildiğini, karşılıklı bilgi alışverişi ve bilgilendirmeler ile seçim takviminin işleyişine yönelik konuların masaya yatırıldığını belirtti. GENEL BAŞKANA ÇALIŞMALARLA İLGİLİ BİLGİ VERDİ Dün CHP Genel Merkezine bir çıkarma yapan CHP Pamukkale İlçe Teşkilatı, Denizli Milletvekilleri ile birlikte CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu makamında ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarete, CHP Denizli Milletvekilleri Kazım Arslan, Teoman Sancar ve Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca ve CHP Pamukkale İlçe Başkanı Osman Tabu ve Kadın Kolları Başkanı Ayşe Kocabay katıldı. Yaklaşık bir saat süren görüşmede seçim çalışmaları hakkında bilgiler verildi. CHP liderine bilgi veren Ahmet Divarcı ve ekibi, geride kalan 60 günlük süreci değerlendirdi. DİVARCI: PAMUKKALE HAK ETTİĞİNİ ALACAK İlk tur çalışmalarda öncelikli ve ağırlıklı olarak ilçenin belli kısımlarında çalışma yapıldığını belirten Ahmet Divarcı, “Kalan sürede üç ayrı çalışma formatında seçim gününe kadar örgütümüzle birlikte çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Pamukkale ilçemizde tüm seçmenlerimiz gerçekten insan ve üretim odaklı bir belediyenin hasretini ifade ediyor. İlçe kurulduğundan bu yana geçen 5 yıllık sürede maalesef beklenen gelişme yaşanmamış, Pamukkale vizyonunu ortaya koymamış, kentsel ve kırsal gelişim bütünlüğü sağlanamamıştır. Ne üniversitenin ne de turizmin potansiyeli değerlendirilememiştir. Geldiğimiz noktada Pamukkale'nin boşa geçen yılları ve boşa harcanan kaynakları söz konusudur. Kaybedilen bu kaynakları telafi etmek adına bu seçimlerde değişimin gerekliliği ortadadır ve hatta mevcut Başkanın Partisine tekrar aday yapılmayışı da başarısızlığın itirafı mahiyetindedir. Pamukkale'de geleceği hedefleyen, çağdaş ve üretken bir Belediyeciliği halkımızla birlikte kuracağız. Pamukkale ilçesi halkımızın, hepimizin ve tüm dahası insanlığın göz bebeği konumunda. Pamukkale insanı artık hak ettiğini alacak, Pamukkale kazanacak, Denizli kazanacak diyoruz" diye konuştu.
CHP Pamukkale Belediye Başkan adayı Ahmet Divarcı, adaylık açıklamasından bu yana geçen 60 günlük süreçte; planlanan seçim çalışma takviminin birinci  aşamasını tamamlandığını, seçime kalan 75 günlük sürede ise üç ayrı bölüm ve formatta çalışmalara devam edileceğini söyledi.

CHP Pamukkale İlçe Başkanı Osman Tabu ile birlikte 15 Ocak'ta Ankara'da Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ve Genel Merkez yöneticileri ile de görüşen Divarcı, bilhassa Genel Merkezce ortaya konulan propaganda yöntem ve ilkeleri ile Belediye Meclis üyelikleri konusunun değerlendirildiğini, karşılıklı bilgi alışverişi ve bilgilendirmeler ile seçim takviminin işleyişine yönelik konuların masaya yatırıldığını belirtti.

GENEL BAŞKANA ÇALIŞMALARLA İLGİLİ BİLGİ VERDİ

Dün CHP Genel Merkezine bir çıkarma yapan CHP Pamukkale İlçe Teşkilatı, Denizli Milletvekilleri ile birlikte CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu makamında ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarete, CHP Denizli Milletvekilleri Kazım Arslan, Teoman Sancar ve Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca ve CHP Pamukkale İlçe Başkanı Osman Tabu ve Kadın Kolları Başkanı Ayşe Kocabay katıldı. Yaklaşık bir saat süren görüşmede seçim çalışmaları hakkında bilgiler verildi. CHP liderine bilgi veren Ahmet Divarcı ve ekibi, geride kalan 60 günlük süreci değerlendirdi.

DİVARCI: PAMUKKALE HAK ETTİĞİNİ ALACAK

İlk tur çalışmalarda öncelikli ve ağırlıklı olarak ilçenin belli kısımlarında çalışma yapıldığını belirten Ahmet Divarcı, “Kalan sürede üç ayrı çalışma formatında seçim gününe kadar örgütümüzle birlikte çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Pamukkale ilçemizde tüm seçmenlerimiz gerçekten insan ve üretim odaklı bir belediyenin hasretini ifade ediyor. İlçe kurulduğundan bu yana geçen 5 yıllık sürede maalesef beklenen gelişme yaşanmamış, Pamukkale vizyonunu ortaya koymamış, kentsel ve kırsal gelişim bütünlüğü sağlanamamıştır. Ne üniversitenin ne de turizmin potansiyeli değerlendirilememiştir. Geldiğimiz noktada Pamukkale'nin boşa geçen yılları ve boşa harcanan kaynakları söz konusudur. Kaybedilen bu kaynakları telafi etmek adına bu seçimlerde değişimin gerekliliği ortadadır ve hatta mevcut Başkanın Partisine tekrar aday yapılmayışı da başarısızlığın itirafı mahiyetindedir. Pamukkale'de geleceği hedefleyen, çağdaş ve üretken bir Belediyeciliği halkımızla birlikte kuracağız. Pamukkale ilçesi halkımızın, hepimizin ve tüm dahası insanlığın göz bebeği konumunda. Pamukkale insanı artık hak ettiğini alacak, Pamukkale kazanacak, Denizli kazanacak diyoruz" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.