DIŞ TİCARET ÜNİVERSİTESİ GELİYOR

DENİZLİ EKONOMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.07.2018 - 09:30, Güncelleme: 12.07.2018 - 09:30 4240+ kez okundu.
 

DIŞ TİCARET ÜNİVERSİTESİ GELİYOR

Ege İhracatçı Birlikleri, 2018 yılında 5 bin kişiye eğitim vermeyi hedefliyor
Ege İhracatçı Birlikleri, dünya genelinde dijitalleşmenin baş döndürücü hızına üyelerinin adapte olabilmesi için Sürekli Eğitim Merkezi gibi faaliyet gösteriyor. Ege İhracatçı Birlikleri, 2018 yılının ilk yarısında 56 farklı konuda 2 bin 500 ihracatçıya, 10 bin 640 saatlik eğitim programı organize etti. EİB’nin eğitim programları 2018 yılının ikinci yarısında da kesintisiz sürecek. EİB, 2018 yılının Ocak – Haziran döneminde; Kurumsal Sosyal Medya Yönetiminden, Fuarlarda Fark Yaratmaya, Serbest Bölgeler Teşvikleri ve Mevzuatından, Alibaba Platform Kullanım Eğitimine, Devlet Yardımlarından, Pazarlama İletişimi ve Marka Yönetimine, Darboğaz Yönetiminden, Mali Durumu Bozulan Şirketlerin Kurtarılması ve Konkordatoya kadar ihracatçıların ihtiyaç duyduğu konularda eğitim programları düzenledi. 2018 yılının ikinci yarısında ise; Kızgınlık ve Öfke Yönetimi - Stres Yönetiminden, Zaman Yönetimine, İleri Excelden, İhracatta Satış, Pazarlama ve Fiyatlandırmaya kadar 20 farklı konuda eğitim planlaması yapıldı. Egeli ihracatçılar eğitimlerden yüzde 93 memnun Ege İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Jak Eskinazi, 2018 yılının ilk yarısında düzenledikleri eğitim programlarında yüzde 93 memnuniyet oranına ulaştıklarını, eğitim programlarında sistem geliştirme çalışmalarının son aşamaya geldiğini, Eylül ayında devreye alınacak sistemle bireysel olarak eğitimlerin takibi, eğitim arşivine online ulaşım ve eğitim taleplerinin ayrı bir sistem üzerinden yapılmaya başlanacağını kaydetti. Yılın ilk yarısında 56 eğitim ve seminer gerçekleştirdiklerini anlatan Eskinazi, “Toplam katılımcı sayımız 2 bin 500’e ulaştı. Toplamda 10 bin 640 saatlik eğitim süresine eriştik. 2017 yılının birinci dönemi ile karşılaştırıldığında, eğitim sayısında yüzde 86, katılımcı sayısında yüzde 49,1, toplam eğitim süresinde ise; yüzde 63,5 artış kaydettik” şeklinde konuştu. Dış Ticaret Üniversitesi geliyor Gerek mevzuat, gerekse diğer güncel konularda sürekli bir yenilenme ihtiyacı olduğuna dikkati çeken Ege İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Jak Eskinazi şöyle devam etti: “Eğitim takvimimizin omurgasını Ege İhracatçı Birlikleri üyeleriyle gerçekleştirdiğimiz anketlere verilen cevaplar oluşturuyor. Ege İhracatçı Birlikleri bünyesinde Dış Ticaret Üniversitesi kurmak için çalışma başlattık. Dış Ticaret Üniversitesi’ni kurduğumuzda eğitim programlarımızı üniversite ile koordineli yürüteceğiz. Türkiye’nin 2023 yılı ihracat hedeflerine ulaşması için eğitim çalışmalarımız artarak devam edecek.”  
Ege İhracatçı Birlikleri, 2018 yılında 5 bin kişiye eğitim vermeyi hedefliyor

Ege İhracatçı Birlikleri, dünya genelinde dijitalleşmenin baş döndürücü hızına üyelerinin adapte olabilmesi için Sürekli Eğitim Merkezi gibi faaliyet gösteriyor.

Ege İhracatçı Birlikleri, 2018 yılının ilk yarısında 56 farklı konuda 2 bin 500 ihracatçıya, 10 bin 640 saatlik eğitim programı organize etti. EİB’nin eğitim programları 2018 yılının ikinci yarısında da kesintisiz sürecek.

EİB, 2018 yılının Ocak – Haziran döneminde; Kurumsal Sosyal Medya Yönetiminden, Fuarlarda Fark Yaratmaya, Serbest Bölgeler Teşvikleri ve Mevzuatından, Alibaba Platform Kullanım Eğitimine, Devlet Yardımlarından, Pazarlama İletişimi ve Marka Yönetimine, Darboğaz Yönetiminden, Mali Durumu Bozulan Şirketlerin Kurtarılması ve Konkordatoya kadar ihracatçıların ihtiyaç duyduğu konularda eğitim programları düzenledi.

2018 yılının ikinci yarısında ise; Kızgınlık ve Öfke Yönetimi - Stres Yönetiminden, Zaman Yönetimine, İleri Excelden, İhracatta Satış, Pazarlama ve Fiyatlandırmaya kadar 20 farklı konuda eğitim planlaması yapıldı.

Egeli ihracatçılar eğitimlerden yüzde 93 memnun

Ege İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Jak Eskinazi, 2018 yılının ilk yarısında düzenledikleri eğitim programlarında yüzde 93 memnuniyet oranına ulaştıklarını, eğitim programlarında sistem geliştirme çalışmalarının son aşamaya geldiğini, Eylül ayında devreye alınacak sistemle bireysel olarak eğitimlerin takibi, eğitim arşivine online ulaşım ve eğitim taleplerinin ayrı bir sistem üzerinden yapılmaya başlanacağını kaydetti.

Yılın ilk yarısında 56 eğitim ve seminer gerçekleştirdiklerini anlatan Eskinazi, “Toplam katılımcı sayımız 2 bin 500’e ulaştı. Toplamda 10 bin 640 saatlik eğitim süresine eriştik. 2017 yılının birinci dönemi ile karşılaştırıldığında, eğitim sayısında yüzde 86, katılımcı sayısında yüzde 49,1, toplam eğitim süresinde ise; yüzde 63,5 artış kaydettik” şeklinde konuştu.

Dış Ticaret Üniversitesi geliyor

Gerek mevzuat, gerekse diğer güncel konularda sürekli bir yenilenme ihtiyacı olduğuna dikkati çeken Ege İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Jak Eskinazi şöyle devam etti: “Eğitim takvimimizin omurgasını Ege İhracatçı Birlikleri üyeleriyle gerçekleştirdiğimiz anketlere verilen cevaplar oluşturuyor. Ege İhracatçı Birlikleri bünyesinde Dış Ticaret Üniversitesi kurmak için çalışma başlattık. Dış Ticaret Üniversitesi’ni kurduğumuzda eğitim programlarımızı üniversite ile koordineli yürüteceğiz. Türkiye’nin 2023 yılı ihracat hedeflerine ulaşması için eğitim çalışmalarımız artarak devam edecek.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.