Büyükşehirden futbol antrenörlerine jest

BÜYÜKŞEHİR BLD (Web Sitesi) - Web Sitesi | 29.02.2024 - 18:41, Güncelleme: 29.02.2024 - 18:45 2195+ kez okundu.
 

Büyükşehirden futbol antrenörlerine jest

Spora yaptığı yatırımlarla örnek olan Denizli Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Denizli Şubesine kayıtlı 372 futbol antrenörüne eşofman takımı ve tişört desteği verdi. Törende Başkan Zolan’a üzerinde Sporun ve Sporcunun Dostu’ yazılı plaket verildi.
Denizli Büyükşehir Belediyesi, spora ve sporculara destek vermeye devam ediyor. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Denizli Şubesine kayıtlı 372 futbol antrenörüne eşofman takımı ve tişörtten oluşan destek yardımını dağıttı. Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşen programa Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Ömer İlman, Denizli ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Denizli Şube Başkanı Bülent Fil, futbol antrenörleri ve davetliler katıldı. Başkan Osman Zolan burada yaptığı konuşmada, sporun çocukların ve gençlerin gelişiminde hayati rol oynadığını belirterek, “Spor demek sağlık, disiplin, ekip ruhunun gelişmesi, galip gelmek ya da kaybetmeyi sindirebilmek demektir. Spor hayatın ta kendisidir” diye konuştu. “Gençlik bizim için çok kıymetli” Amatör ruhla yapılan sporun büyük fedakârlıklar gerektiği bilincinde olduklarını kaydeden Başkan Zolan, “Gençlerimize, sporumuza sahip çıktığınız için her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Amatör kulüplerimiz başta olmak üzere 11 yıldır spora ve sporculara destek olmaya çalışıyoruz. Gençlik bizim için çok kıymetli hazine demek, yeni fikirler ve heyecan demektir. Bize düşen gençlerimizin hayallerini gerçekleştirmek için imkanlar sağlamaktır. Çocuklarımıza hep beraber sahip çıkacağız” dedi. Sporun gelişmesi adına tesisleşmenin çok önemli olduğunu da hatırlatan Başkan Zolan, Büyükşehir Belediyesi olarak bu konuda gayretlerine aralıksız devam ettiklerini anlattı. Sporun ve sporcunun dostu Başkan Zolan Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Denizli Şube Başkanı Bülent Fil, Denizli Büyükşehir Belediyesi ile birçok başarılı çalışmaya imza attıklarını ifade ederek, son olarak Şubat ayında amatör sporlara yaptıkları 7 milyon 200 bin liralık desteklerinden dolayı Başkan Osman Zolan’a teşekkür etti. Denizli ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen ise, Türkiye’ye örnek amatör sporlara destek çalışmaları nedeniyle Başkan Osman Zolan’a teşekkür etti. Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Ömer İlman da, her konuda Büyükşehir Belediyesinin kendilerine destek olduğunu ulusal ve uluslararası organizasyonlarda her zaman yanlarında olduğunu belirterek şükranlara sundu. Konuşmaların ardından Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Denizli Şube Başkanı Bülent Fil, Başkan Zolan’a üzerinde Sporun ve Sporcunun Dostu’ yazılı plaket ve forma hediye etti. Başkan Zolan daha sonra 2022-2023 Futbol Sezonunda şampiyon olan takımların antrenörlerine plaket verdi. Ayrıca 372 futbol antrenörüne eşofman ve tişörtleri verildi.   
Spora yaptığı yatırımlarla örnek olan Denizli Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Denizli Şubesine kayıtlı 372 futbol antrenörüne eşofman takımı ve tişört desteği verdi. Törende Başkan Zolan’a üzerinde Sporun ve Sporcunun Dostu’ yazılı plaket verildi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi, spora ve sporculara destek vermeye devam ediyor. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Denizli Şubesine kayıtlı 372 futbol antrenörüne eşofman takımı ve tişörtten oluşan destek yardımını dağıttı. Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşen programa Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Ömer İlman, Denizli ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Denizli Şube Başkanı Bülent Fil, futbol antrenörleri ve davetliler katıldı. Başkan Osman Zolan burada yaptığı konuşmada, sporun çocukların ve gençlerin gelişiminde hayati rol oynadığını belirterek, “Spor demek sağlık, disiplin, ekip ruhunun gelişmesi, galip gelmek ya da kaybetmeyi sindirebilmek demektir. Spor hayatın ta kendisidir” diye konuştu.

“Gençlik bizim için çok kıymetli”

Amatör ruhla yapılan sporun büyük fedakârlıklar gerektiği bilincinde olduklarını kaydeden Başkan Zolan, “Gençlerimize, sporumuza sahip çıktığınız için her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Amatör kulüplerimiz başta olmak üzere 11 yıldır spora ve sporculara destek olmaya çalışıyoruz. Gençlik bizim için çok kıymetli hazine demek, yeni fikirler ve heyecan demektir. Bize düşen gençlerimizin hayallerini gerçekleştirmek için imkanlar sağlamaktır. Çocuklarımıza hep beraber sahip çıkacağız” dedi. Sporun gelişmesi adına tesisleşmenin çok önemli olduğunu da hatırlatan Başkan Zolan, Büyükşehir Belediyesi olarak bu konuda gayretlerine aralıksız devam ettiklerini anlattı.

Sporun ve sporcunun dostu Başkan Zolan

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Denizli Şube Başkanı Bülent Fil, Denizli Büyükşehir Belediyesi ile birçok başarılı çalışmaya imza attıklarını ifade ederek, son olarak Şubat ayında amatör sporlara yaptıkları 7 milyon 200 bin liralık desteklerinden dolayı Başkan Osman Zolan’a teşekkür etti. Denizli ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen ise, Türkiye’ye örnek amatör sporlara destek çalışmaları nedeniyle Başkan Osman Zolan’a teşekkür etti. Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Ömer İlman da, her konuda Büyükşehir Belediyesinin kendilerine destek olduğunu ulusal ve uluslararası organizasyonlarda her zaman yanlarında olduğunu belirterek şükranlara sundu. Konuşmaların ardından Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Denizli Şube Başkanı Bülent Fil, Başkan Zolan’a üzerinde Sporun ve Sporcunun Dostu’ yazılı plaket ve forma hediye etti. Başkan Zolan daha sonra 2022-2023 Futbol Sezonunda şampiyon olan takımların antrenörlerine plaket verdi. Ayrıca 372 futbol antrenörüne eşofman ve tişörtleri verildi. 

 

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.