Kayıp genç kale surlarının dibinde ölü bulundu

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.12.2023 - 22:47, Güncelleme: 01.12.2023 - 14:48 1536+ kez okundu.
 

Kayıp genç kale surlarının dibinde ölü bulundu

Kayıp genç kale surlarının dibinde ölü bulundu
Denizli’nin Honaz ilçesinde kendisinden 2 gündür haber alınamayan 25 yaşındaki kayıp genç, kale surlarının dibinde ölü olarak bulundu.Olay, Honaz ilçesine bağlı Yeni Mahale’de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; ailesiyle birlikte Denizli’nin Honaz ilçesinde yaşayan Gürkan Kelle’den (25) 2 gündür haber haber alamayan yakınları, polis karakoluna giderek kayıp başvurusunda bulundu. İhbarın ardından her yerde aranan kayıp genç, bugün mahalle sakinleri tarafından Yeni Mahalle sınırlarında bulunan Honaz Kalesi’nin surları dibinde hareketsiz halde yatarken bulundu. Surların dibinde bir erkek cesedi olduğunun bildirilmesi üzerine, olay yerine sağlık ve güvenlik güçleri sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı incelemede, bulunan kişinin hayatını kaybettiğini belirledi.Gürkan Kelle’ye ait olduğu tespit edilen cenaze, otopsi işlemleri için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi adli tıp morguna kaldırıldı. Cansız bedeninde yapılan ilk incelemede herhangi bir darp ve yaralanma izine rastlanılamaya gencin, kalenin sur kalıntılarından atlayarak intihar etmiş olabileceği ihtimali üzerinde durulduğu bildirildi. Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.
Kayıp genç kale surlarının dibinde ölü bulundu
Denizli’nin Honaz ilçesinde kendisinden 2 gündür haber alınamayan 25 yaşındaki kayıp genç, kale surlarının dibinde ölü olarak bulundu.

Olay, Honaz ilçesine bağlı Yeni Mahale’de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; ailesiyle birlikte Denizli’nin Honaz ilçesinde yaşayan Gürkan Kelle’den (25) 2 gündür haber haber alamayan yakınları, polis karakoluna giderek kayıp başvurusunda bulundu. İhbarın ardından her yerde aranan kayıp genç, bugün mahalle sakinleri tarafından Yeni Mahalle sınırlarında bulunan Honaz Kalesi’nin surları dibinde hareketsiz halde yatarken bulundu. Surların dibinde bir erkek cesedi olduğunun bildirilmesi üzerine, olay yerine sağlık ve güvenlik güçleri sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı incelemede, bulunan kişinin hayatını kaybettiğini belirledi.

Gürkan Kelle’ye ait olduğu tespit edilen cenaze, otopsi işlemleri için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi adli tıp morguna kaldırıldı. Cansız bedeninde yapılan ilk incelemede herhangi bir darp ve yaralanma izine rastlanılamaya gencin, kalenin sur kalıntılarından atlayarak intihar etmiş olabileceği ihtimali üzerinde durulduğu bildirildi. Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.