AK Parti Denizli’de temayül heyecanı

DENİZLİ SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.11.2023 - 23:57, Güncelleme: 26.11.2023 - 14:31 1127+ kez okundu.
 

AK Parti Denizli’de temayül heyecanı

AK Parti Denizli’de temayül heyecanı
AK Parti Denizli İl Başkanlığınca 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Yerel Seçimler için teşkilat temayül yoklaması düzenlendi.AK Parti Denizli İl Teşkilatınca, 31 Mart’ta düzenlenecek yerel seçimlerde partiden aday olmak için başvuranlara yönelik temayül yoklaması gerçekleştirildi. 81 ilde eş zamanlı çevrim içi gerçekleştirilen temayül yoklaması AK Parti Denizli Teşkilatınca, Denizli Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezinde saat 12.00’de başladı. TBMM AK Parti Grup Başkan Vekili Bahadır Yenişehirlioğlu’nun da katıldığı temayül yoklamasında 156 aday adayı delegeler tarafından dijital ortamda oylanıyor. Temayül yoklamasının şeffaf ve tarafsız bir şekilde yapılması için her ilde komisyonlar oluşturuldu. Komisyonlarda Merkez Karar ve Yönetim Kurulu ve Merkez Yürütme Kurulu üyeleri ile milletvekilleri bulunuyor.81 ilde çevrim içi gerçekleştirilecek temayül yoklamasında yaklaşık 160 bin AK Partili "Kimi aday olarak görmek istersiniz?" sorusunu yanıtlayacak.
AK Parti Denizli’de temayül heyecanı
AK Parti Denizli İl Başkanlığınca 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Yerel Seçimler için teşkilat temayül yoklaması düzenlendi.
AK Parti Denizli İl Teşkilatınca, 31 Mart’ta düzenlenecek yerel seçimlerde partiden aday olmak için başvuranlara yönelik temayül yoklaması gerçekleştirildi. 81 ilde eş zamanlı çevrim içi gerçekleştirilen temayül yoklaması AK Parti Denizli Teşkilatınca, Denizli Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezinde saat 12.00’de başladı. TBMM AK Parti Grup Başkan Vekili Bahadır Yenişehirlioğlu’nun da katıldığı temayül yoklamasında 156 aday adayı delegeler tarafından dijital ortamda oylanıyor. Temayül yoklamasının şeffaf ve tarafsız bir şekilde yapılması için her ilde komisyonlar oluşturuldu. Komisyonlarda Merkez Karar ve Yönetim Kurulu ve Merkez Yürütme Kurulu üyeleri ile milletvekilleri bulunuyor.
81 ilde çevrim içi gerçekleştirilecek temayül yoklamasında yaklaşık 160 bin AK Partili "Kimi aday olarak görmek istersiniz?" sorusunu yanıtlayacak.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.