DEPREM FIRTINASI DİNDİ ÇADIRLAR TOPLANIYOR!

DENİZLİ GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.04.2019 - 15:39, Güncelleme: 18.04.2019 - 15:39 4162+ kez okundu.
 

DEPREM FIRTINASI DİNDİ ÇADIRLAR TOPLANIYOR!

Acıpayam’da 20 Mart tarihindeki 5.5 büyüklüğündeki depremin ardından kurulan çadırlar toplanıyor.
Denizli’nin Acıpayam ilçesinde 20 Mart 2019 tarihinde meydana gelen 5.5 büyüklüğündeki depremin ardından ilçe halkı, AFAD ve KIZILAY tarafından kurulan çadırlarda yaşamlarını sürdürmekteydi. Deprem sonrası ilçede ilk olarak Acıpayam standında kurulan çadırlar kaldırılmaya başlandı.  Mahallelerde ise evleri ağır hasar gören yada yıkılan vatandaşlar için çadır kentler hizmet vermeye devam edecek. Yaklaşık 20 gün boyunca deprem fırtınası yaşanan bölgede son 10 gündür hiçbir deprem yaşanmadı.
Acıpayam’da 20 Mart tarihindeki 5.5 büyüklüğündeki depremin ardından kurulan çadırlar toplanıyor.

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde 20 Mart 2019 tarihinde meydana gelen 5.5 büyüklüğündeki depremin ardından ilçe halkı, AFAD ve KIZILAY tarafından kurulan çadırlarda yaşamlarını sürdürmekteydi. Deprem sonrası ilçede ilk olarak Acıpayam standında kurulan çadırlar kaldırılmaya başlandı. 
Mahallelerde ise evleri ağır hasar gören yada yıkılan vatandaşlar için çadır kentler hizmet vermeye devam edecek. Yaklaşık 20 gün boyunca deprem fırtınası yaşanan bölgede son 10 gündür hiçbir deprem yaşanmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.