Miniklerden 24 Kasım sürprizi

DENİZLİ GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.11.2023 - 11:14, Güncelleme: 25.11.2023 - 10:14 1391+ kez okundu.
 

Miniklerden 24 Kasım sürprizi

Miniklerden 24 Kasım sürprizi
Denizli’de bir anaokulunda bulunan 5 yaş grubu öğrencilerden oluşan Minik Damlalar sınıfı öğrencileri, Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (DSHMYO) hocalara 24 Kasım Öğretmenler Günü sürprizi yaptı.Hasan Veli Üğür Anaokulu’nun minik sakinleri, Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (DSHMYO) Çocuk Gelişimi Programı’ndaki hocalara 24 Kasım Öğretmenler Günü sürprizi yaptı.5 yaş grubu öğrencilerden oluşan Minik Damlalar sınıfı öğrencileri, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nu ziyaret ederek Öğretmenler Günü’nü kutladı. Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı’ndaki hocalara kendilerinin yapmış oldukları çiçek ve resimleri hediye ettiler.Miniklerden gelen sevgi gösterisi karşısında duygulanan Çocuk Gelişimi Programı bölüm Başkanı Prof. Dr. Özlem Körükçü, “yarının büyükleri ve geleceğimiz olan çocukların kıymetini bilmemiz gerektiğini ancak onlara önem veren milletlerin, iyi bir neslin yetişmesi için çalıştıklarını söyledi. Hayatlarında aldıkları en güzel Öğretmenler Günü hediyesi olduğunu belirten Çocuk Gelişimi Programı hocaları, minikleri ayrı ayrı kucaklayarak teşekkür ettiler” ifadelerinde bulundu.
Miniklerden 24 Kasım sürprizi
Denizli’de bir anaokulunda bulunan 5 yaş grubu öğrencilerden oluşan Minik Damlalar sınıfı öğrencileri, Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (DSHMYO) hocalara 24 Kasım Öğretmenler Günü sürprizi yaptı.

Hasan Veli Üğür Anaokulu’nun minik sakinleri, Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (DSHMYO) Çocuk Gelişimi Programı’ndaki hocalara 24 Kasım Öğretmenler Günü sürprizi yaptı.

5 yaş grubu öğrencilerden oluşan Minik Damlalar sınıfı öğrencileri, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nu ziyaret ederek Öğretmenler Günü’nü kutladı. Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı’ndaki hocalara kendilerinin yapmış oldukları çiçek ve resimleri hediye ettiler.

Miniklerden gelen sevgi gösterisi karşısında duygulanan Çocuk Gelişimi Programı bölüm Başkanı Prof. Dr. Özlem Körükçü, “yarının büyükleri ve geleceğimiz olan çocukların kıymetini bilmemiz gerektiğini ancak onlara önem veren milletlerin, iyi bir neslin yetişmesi için çalıştıklarını söyledi. Hayatlarında aldıkları en güzel Öğretmenler Günü hediyesi olduğunu belirten Çocuk Gelişimi Programı hocaları, minikleri ayrı ayrı kucaklayarak teşekkür ettiler” ifadelerinde bulundu.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.