Denizlispor, Salami'nin sözleşmesini feshetti

DENİZLİ SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.09.2018 - 17:24, Güncelleme: 07.09.2018 - 17:33 3634+ kez okundu.
 

Denizlispor, Salami'nin sözleşmesini feshetti

Yeşil-siyahlı kulüp, Nijeryalı oyuncuyla sözleşmeyi karşılıklı feshetti
Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Denizlispor, Nijeryalı santrfor oyuncusu Gbolahan Salami'nin sözleşmesini feshetti. Kulüpten yapılan açıklamada, "Transfer döneminin son günlerinde aramıza katılan futbolcu Gbolahan Salami'nin sözleşmesi karşılıklı anlaşılarak bedelsiz olarak feshedilmiştir." denildi. Yeşil-siyahlı kulüp, geçen sezon Kazakistan'ın Irtysh Pavlodar takımında forma giyen Nijeryalı santrfor oyuncusu Gbolahan Salami ile 20 Ağustos'ta 1 yıllık sözleşme imzalamıştı.
Yeşil-siyahlı kulüp, Nijeryalı oyuncuyla sözleşmeyi karşılıklı feshetti

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Denizlispor, Nijeryalı santrfor oyuncusu Gbolahan Salami'nin sözleşmesini feshetti.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Transfer döneminin son günlerinde aramıza katılan futbolcu Gbolahan Salami'nin sözleşmesi karşılıklı anlaşılarak bedelsiz olarak feshedilmiştir." denildi.

Yeşil-siyahlı kulüp, geçen sezon Kazakistan'ın Irtysh Pavlodar takımında forma giyen Nijeryalı santrfor oyuncusu Gbolahan Salami ile 20 Ağustos'ta 1 yıllık sözleşme imzalamıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.