Denizlispor'da Yücel İldiz dönemi resmen başladı

DENİZLİ SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.10.2018 - 09:39, Güncelleme: 16.10.2018 - 09:39 2706+ kez okundu.
 

Denizlispor'da Yücel İldiz dönemi resmen başladı

Denizli ekibi, teknik direktör Yücel İldiz ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı
DENİZLİ (AA) - Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Denizlispor, teknik direktör Yücel İldiz ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı.  Kulüp başkan yardımcısı Taner Atilla, Haluk Ulusoy Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde, teknik direktör konusunu, İldiz ile anlaşarak sonuçlandırdıklarını söyledi. Denizlispor'un layık olduğu yerlere geleceğine inandığını dile getiren Atilla, "Hocamıza başarılar dileriz. 1+1 yıllık anlaşma sağladık. İnşallah anlaşma daha uzun sürer." diye konuştu.  Yücel İldiz ise Denizlispor'u üst sıralara taşımak için çalışacağını belirtti. Bu yıl enteresan bir sezonun yaşandığına dikkati çeken İldiz, şunları kaydetti: "Dengeli bir grup yok. Her takım her takımı yenebilecek güçte. Bu koşulda Denizlispor için en iyisini yapacağız. Denizlispor'a ivme kazandırıp, bir üst lige çıkmak istiyoruz. Bir üst lige çıkmak için sonuna kadar savaşacağız. Kolay değil favori takımlar var. İşimiz zor ancak bilgi ve birikimlerimizi takıma yansıtarak başarılı olmak istiyoruz."  İldiz, 19 Ekim Cuma günü Afjet Afyonspor ile oynayacakları maçı kazanarak 3 puan almayı hedeflediklerini sözlerine ekledi. Bu arada İldiz, sözleşme töreni sonrası, Afjet Afyonspor maçı hazırlıkları için takımın başında idmana çıktı. 
Denizli ekibi, teknik direktör Yücel İldiz ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı

DENİZLİ (AA) - Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Denizlispor, teknik direktör Yücel İldiz ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı. 

Kulüp başkan yardımcısı Taner Atilla, Haluk Ulusoy Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde, teknik direktör konusunu, İldiz ile anlaşarak sonuçlandırdıklarını söyledi.

Denizlispor'un layık olduğu yerlere geleceğine inandığını dile getiren Atilla, "Hocamıza başarılar dileriz. 1+1 yıllık anlaşma sağladık. İnşallah anlaşma daha uzun sürer." diye konuştu. 

Yücel İldiz ise Denizlispor'u üst sıralara taşımak için çalışacağını belirtti.

Bu yıl enteresan bir sezonun yaşandığına dikkati çeken İldiz, şunları kaydetti:

"Dengeli bir grup yok. Her takım her takımı yenebilecek güçte. Bu koşulda Denizlispor için en iyisini yapacağız. Denizlispor'a ivme kazandırıp, bir üst lige çıkmak istiyoruz. Bir üst lige çıkmak için sonuna kadar savaşacağız. Kolay değil favori takımlar var. İşimiz zor ancak bilgi ve birikimlerimizi takıma yansıtarak başarılı olmak istiyoruz." 

İldiz, 19 Ekim Cuma günü Afjet Afyonspor ile oynayacakları maçı kazanarak 3 puan almayı hedeflediklerini sözlerine ekledi.

Bu arada İldiz, sözleşme töreni sonrası, Afjet Afyonspor maçı hazırlıkları için takımın başında idmana çıktı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.