DENİZLİSPOR'DA YENİ DÖNEM...

DENİZLİ SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.06.2018 - 16:32, Güncelleme: 07.06.2018 - 17:42 4378+ kez okundu.
 

DENİZLİSPOR'DA YENİ DÖNEM...

Denizlispor’da teknik direktörlük görevine...
1. Lig'de kalmasının ardından Fatih Tekke ile devam mı tamam mı sorusu cevap buldu. Güç- bela ligte kalmayı başaran Denizlispor'da Fatih Tekke ila yollar ayrıldı. Belirsizlik içine girelen teknik yönetim için sorun bu gün çözüldü. Yeşil-siyahlı takımın teknik direktörlüğüne Osman Özköylü getirildi. Haluk Ulusoy Tesisleri'nde kulüp yönetim kurulu ile görüşen Özköylü, yeşil-siyahlı takımla 2 yıllık sözleşme imzaladı.  Kulüpten yapılan açıklamada, Özköylü'ye kulübümüze hoşgeldin denildi. 
Denizlispor’da teknik direktörlük görevine...

1. Lig'de kalmasının ardından Fatih Tekke ile devam mı tamam mı sorusu cevap buldu. Güç- bela ligte kalmayı başaran Denizlispor'da Fatih Tekke ila yollar ayrıldı. Belirsizlik içine girelen teknik yönetim için sorun bu gün çözüldü. Yeşil-siyahlı takımın teknik direktörlüğüne Osman Özköylü getirildi. Haluk Ulusoy Tesisleri'nde kulüp yönetim kurulu ile görüşen Özköylü, yeşil-siyahlı takımla 2 yıllık sözleşme imzaladı. 
Kulüpten yapılan açıklamada, Özköylü'ye kulübümüze hoşgeldin denildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.