DENİZLİSPOR'DA TRANSFER

DENİZLİ SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.08.2018 - 19:38, Güncelleme: 02.08.2018 - 19:53 4066+ kez okundu.
 

DENİZLİSPOR'DA TRANSFER

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Denizlispor, 1 futbolcuyu renklerine bağladı.
Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Denizlispor, MKE Ankaragücü'nde kiralık oynayan Tonia Tisdell ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.  Kulüpten alınan bilgiye göre, Tonia Tisdell'in transferi konusunda görüşme yapan Denizlispor yönetimi, resmi işlemleri tamamlayarak 26 yaşındaki oyuncuyu 1 yıllığına kadrosuna kattı.  Denizlispor Kulubü Başkanı Mustafa Üstek, transfere ilişkin yaptığı değerlendirmede, MKE Ankaragücü ve Osmanlıspor'da da oynayan Liberyalı futbolcuyu renklerine bağladıkları için mutlu olduklarını kaydetti.  Denizlispor'un yeni transferleriyle güzel bir futbol izlettireceğini belirten Üstek, cumartesi günü Afjet Afyonspor ile oynayacakları sezon açılış maçında tüm taraftarları stada beklediklerini belirtti.
Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Denizlispor, 1 futbolcuyu renklerine bağladı.

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Denizlispor, MKE Ankaragücü'nde kiralık oynayan Tonia Tisdell ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. 

Kulüpten alınan bilgiye göre, Tonia Tisdell'in transferi konusunda görüşme yapan Denizlispor yönetimi, resmi işlemleri tamamlayarak 26 yaşındaki oyuncuyu 1 yıllığına kadrosuna kattı. 

Denizlispor Kulubü Başkanı Mustafa Üstek, transfere ilişkin yaptığı değerlendirmede, MKE Ankaragücü ve Osmanlıspor'da da oynayan Liberyalı futbolcuyu renklerine bağladıkları için mutlu olduklarını kaydetti. 

Denizlispor'un yeni transferleriyle güzel bir futbol izlettireceğini belirten Üstek, cumartesi günü Afjet Afyonspor ile oynayacakları sezon açılış maçında tüm taraftarları stada beklediklerini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.