PAMUKKALE'Yİ ORTAK AKILLA BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ

DENİZLİ SİYASET (Web Sitesi) - Web Sitesi | 25.02.2024 - 15:24, Güncelleme: 25.02.2024 - 15:24 1853+ kez okundu.
 

PAMUKKALE'Yİ ORTAK AKILLA BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ

Denizli’nin tarihinde ilk kez esnaf bir başkan olmaya hazırlanan Cumhur İttifakı’nın Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, Pamukkale halkına çağrı yaptı; 'Gelin ilçemiz için birlikte çalışalım, ortak akılla birlikte yönetelim'
AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir seçim çalışmaları doğrultusunda yaptığı ziyaretlerde bir araya geldiği vatandaşlara sık sık Pamukkale'yi yeni dönemde ortak akılla ve birlikte çalışarak yönetme çağrısında bulunuyor. Çağrısı vatandaştan olumlu tepki alan Pekdemir, 31 Mart'tan sonra Pamukkale Belediyesi'nin daha katılımcı, halkla iç içe bir şekilde yönetileceğinin altını çiziyor. Yaptığı gezilerde Pamukkale'yi sokak sokak gezen ve yaşanan sorunlar hakkında bilgi alan AK Partili Aday Halil Pekdemir, toplantılarında ve ziyaretlerinde ilçenin yaşam standartlarının yükseltilmesi için yoğun bir çaba sarf edileceğinin altını çiziyor. İlçenin kalabalık bir nüfusa sahip olduğunu ve yapılaşmanın diğer bölgelerden daha eski kaldığını dile getiren Cumhur İttifakı'nın Pamukkale Belediye Başkan Adayı, “İlçemiz için bölgesel yaşam standardını artırmamız ve eşitlememiz gerekiyor” dedi. Pamukkale'deki her mahallenin ayrı bir özelliğe sahip olduğunu ve bu bilinçle özel çalışmalar yapılması gerektiğini de belirten Halil Pekdemir, hemen hemen her seçmene '31 Mart’tan sonra sorunlarımızı halkımızla birlikte çözme amacındayız. Çünkü dertleri sorunları en iyi bilen ve içinde yaşayanlar onlar. Benim hizmet anlayışım ‘Ortak Akıl’ olacak. Yani ilçemizi daha yaşanılır bir yerleşim yeri yapabilmek için onlarla birlikte kararlar alacak ve onların da iştiraki ile sorunlarımızın çözülmesi yönünde çalışmalar yapılacak” çağrısında bulunuyor.   
Denizli’nin tarihinde ilk kez esnaf bir başkan olmaya hazırlanan Cumhur İttifakı’nın Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, Pamukkale halkına çağrı yaptı; 'Gelin ilçemiz için birlikte çalışalım, ortak akılla birlikte yönetelim'

AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir seçim çalışmaları doğrultusunda yaptığı ziyaretlerde bir araya geldiği vatandaşlara sık sık Pamukkale'yi yeni dönemde ortak akılla ve birlikte çalışarak yönetme çağrısında bulunuyor. Çağrısı vatandaştan olumlu tepki alan Pekdemir, 31 Mart'tan sonra Pamukkale Belediyesi'nin daha katılımcı, halkla iç içe bir şekilde yönetileceğinin altını çiziyor.


Yaptığı gezilerde Pamukkale'yi sokak sokak gezen ve yaşanan sorunlar hakkında bilgi alan AK Partili Aday Halil Pekdemir, toplantılarında ve ziyaretlerinde ilçenin yaşam standartlarının yükseltilmesi için yoğun bir çaba sarf edileceğinin altını çiziyor. İlçenin kalabalık bir nüfusa sahip olduğunu ve yapılaşmanın diğer bölgelerden daha eski kaldığını dile getiren Cumhur İttifakı'nın Pamukkale Belediye Başkan Adayı, “İlçemiz için bölgesel yaşam standardını artırmamız ve eşitlememiz gerekiyor” dedi.


Pamukkale'deki her mahallenin ayrı bir özelliğe sahip olduğunu ve bu bilinçle özel çalışmalar yapılması gerektiğini de belirten Halil Pekdemir, hemen hemen her seçmene '31 Mart’tan sonra sorunlarımızı halkımızla birlikte çözme amacındayız. Çünkü dertleri sorunları en iyi bilen ve içinde yaşayanlar onlar. Benim hizmet anlayışım ‘Ortak Akıl’ olacak. Yani ilçemizi daha yaşanılır bir yerleşim yeri yapabilmek için onlarla birlikte kararlar alacak ve onların da iştiraki ile sorunlarımızın çözülmesi yönünde çalışmalar yapılacak” çağrısında bulunuyor. 
 

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.