DENİZLİSPOR ARADIĞI HOCAYI BOLDU

DENİZLİ SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.10.2018 - 19:43, Güncelleme: 12.10.2018 - 20:03 3694+ kez okundu.
 

DENİZLİSPOR ARADIĞI HOCAYI BOLDU

Denizlispor, teknik direktör Yücel İldiz ile anlaştı
DENİZLİ (AA) -Kulüpten yapılan açıklamada, teknik direktör Osman Özköylü ile sözleşmenin karşılıklı feshedilmesinin ardından teknik direktör arayışına giren yeşil-siyahlı kulüp yöneticilerinin, teknik direktörlük için Yücel İldiz ile anlaşma sağladığı belirtildi. Açıklamada, "Takımımızın teknik direktörlük görevi için Yücel İldiz ile Başkanımız Mustafa Üstek arasında yapılan görüşmeler olumlu sonuçlanmış ve prensip anlaşmasına varılmıştır. Yücel İldiz'in pazartesi günü Denizli'ye gelerek kulübümüz ile resmi sözleşme imzalaması beklenmektedir." ifadeleri kullanıldı.
Denizlispor, teknik direktör Yücel İldiz ile anlaştı

DENİZLİ (AA) -Kulüpten yapılan açıklamada, teknik direktör Osman Özköylü ile sözleşmenin karşılıklı feshedilmesinin ardından teknik direktör arayışına giren yeşil-siyahlı kulüp yöneticilerinin, teknik direktörlük için Yücel İldiz ile anlaşma sağladığı belirtildi.

Açıklamada, "Takımımızın teknik direktörlük görevi için Yücel İldiz ile Başkanımız Mustafa Üstek arasında yapılan görüşmeler olumlu sonuçlanmış ve prensip anlaşmasına varılmıştır. Yücel İldiz'in pazartesi günü Denizli'ye gelerek kulübümüz ile resmi sözleşme imzalaması beklenmektedir." ifadeleri kullanıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.