Hastalya Otomotiv’den Amiroğlu’na görkemli teslimat

DENİZLİ EKONOMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.11.2023 - 10:39, Güncelleme: 24.11.2023 - 10:27 1554+ kez okundu.
 

Hastalya Otomotiv’den Amiroğlu’na görkemli teslimat

Hastalya Otomotiv’den Amiroğlu’na görkemli teslimat
Hastalya Otomotiv Denizli Şubesi, bölgede sektörün en önemli markalarının başında gelen Amiroğlu Şirketler Grubuna yaptığı araç teslimatınıtörenle yaptı.Hastalya Otomotiv Yönetim Kurulu Üyesi Naz Asena Tüzün ‘’ Bugün burada geçmişten bugüne dostluk içerisinde işbirliği yaptığımız Amiroğlu Şirketler Grubunun yeni projeleri için filolarına ekledikleri araçların teslimatını yapıyoruz. Mercedes Actros kamyonlarımızın Amiroğlu Şirketler Grubunun işleyişine ve hizmet kalitesine önemli katkılar sağlayacağına eminim. İş hacimlerini günden güne büyüten böyle köklü bir firma ile 2024 yılı içerisinde sürecek olan işbirliğimizin haklı gururunu yaşıyoruz.’’ dedi.Amiroğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Amiroğlu da “50 yılı aşkın süredir Amiroğlu Ailesi olarak sektörde faaliyet göstermekteyiz .İşimizi düzgün , dürüst bir şekilde yapmak için çalışıyor ve çaba gösteriyoruz göstermeye de devam edeceğiz, göstermiş olduğumuz bu çabanın karşılığını yıllardır aldık almaya da devam edeceğiz . Yapmış olduğumuz yenilikler uzun yıllar daha Ülkemize hizmet edeceğimizin göstergesidir. Hastalya Otomotive bu ihtiyaçlarımıza karşılık verdikleri için ayrıca teşekkür ediyorum’’ ifadesini kullandı.Amiroğlu Şirketler Grubu Genel Müdürü Övünç Elver ise “Dünya ve ülkemiz ekonomisinin hızlıca değişkenlik gösterdiği bir dönemde böyle bir yatırım yapmanın zor olduğunun farkındayız Fakat bölgedeki değişikliklere rekabetci koşullara ayak uydurabilme kalifiye iş gücü bulmaktaki zorluk dışa bağımlılığımızı minimize etme adına atmış olduğumuz adımlar kaçınılmazdı. Bu bilinçle ihtiyacımız olan araç ve ekipmanımızı yenileme kararı aldık, almış olduğumuz bu kararda bize çözüm ortağı olan satış da emeği geçen Hastalya Ailesine teşekkürü bir borç biliyorum” dedi.Yapılan teslimat töreni Hastalya Otomotiv ve Amiroğlu Şirketler Grubu arasındaki güçlü işbirliğinin bir göstergesi oldu. Her iki firma da, bu tür işbirliklerinin gelecekte de süreceğini belirtti.
Hastalya Otomotiv’den Amiroğlu’na görkemli teslimat
Hastalya Otomotiv Denizli Şubesi, bölgede sektörün en önemli markalarının başında gelen Amiroğlu Şirketler Grubuna yaptığı araç teslimatınıtörenle yaptı.

Hastalya Otomotiv Yönetim Kurulu Üyesi Naz Asena Tüzün ‘’ Bugün burada geçmişten bugüne dostluk içerisinde işbirliği yaptığımız Amiroğlu Şirketler Grubunun yeni projeleri için filolarına ekledikleri araçların teslimatını yapıyoruz. Mercedes Actros kamyonlarımızın Amiroğlu Şirketler Grubunun işleyişine ve hizmet kalitesine önemli katkılar sağlayacağına eminim. İş hacimlerini günden güne büyüten böyle köklü bir firma ile 2024 yılı içerisinde sürecek olan işbirliğimizin haklı gururunu yaşıyoruz.’’ dedi.

Amiroğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Amiroğlu da “50 yılı aşkın süredir Amiroğlu Ailesi olarak sektörde faaliyet göstermekteyiz .İşimizi düzgün , dürüst bir şekilde yapmak için çalışıyor ve çaba gösteriyoruz göstermeye de devam edeceğiz, göstermiş olduğumuz bu çabanın karşılığını yıllardır aldık almaya da devam edeceğiz . Yapmış olduğumuz yenilikler uzun yıllar daha Ülkemize hizmet edeceğimizin göstergesidir. Hastalya Otomotive bu ihtiyaçlarımıza karşılık verdikleri için ayrıca teşekkür ediyorum’’ ifadesini kullandı.

Amiroğlu Şirketler Grubu Genel Müdürü Övünç Elver ise “Dünya ve ülkemiz ekonomisinin hızlıca değişkenlik gösterdiği bir dönemde böyle bir yatırım yapmanın zor olduğunun farkındayız Fakat bölgedeki değişikliklere rekabetci koşullara ayak uydurabilme kalifiye iş gücü bulmaktaki zorluk dışa bağımlılığımızı minimize etme adına atmış olduğumuz adımlar kaçınılmazdı. Bu bilinçle ihtiyacımız olan araç ve ekipmanımızı yenileme kararı aldık, almış olduğumuz bu kararda bize çözüm ortağı olan satış da emeği geçen Hastalya Ailesine teşekkürü bir borç biliyorum” dedi.

Yapılan teslimat töreni Hastalya Otomotiv ve Amiroğlu Şirketler Grubu arasındaki güçlü işbirliğinin bir göstergesi oldu. Her iki firma da, bu tür işbirliklerinin gelecekte de süreceğini belirtti.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.