PAÜ Tıp Fakültesinin yeni ek binasının ihtiyaçlarına hayırsever desteği

DENİZLİ GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.11.2023 - 11:14, Güncelleme: 27.11.2023 - 09:49 1118+ kez okundu.
 

PAÜ Tıp Fakültesinin yeni ek binasının ihtiyaçlarına hayırsever desteği

PAÜ Tıp Fakültesinin yeni ek binasının ihtiyaçlarına hayırsever desteği
Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Rektörlüğü, Tıp Fakültesi Dekanlığı ve Hayırsever İş İnsanı Yücel Esenlik arasında imzalanan protokol kapsamında Tıp Fakültesi Dekanlığının yeni ek derslik binasının ihtiyaçları karşılanacak.Rektörlük makamında imzalanan protokol törenine taraflar olarak; Rektör Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Osman İsmail Özdel, Hayırsever İş İnsanı Yücel Esenlik katıldı.Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Osman İsmail Özdel imzalanan protokol ile ilgili şunları dile getirdi: “Hayırseverimiz bize babasının ‘Dr. Vehbi Esenlik’ adına Tıp Fakültemizin yeni binasında çok güzel bir salonumuzun teşrifatını yaptırdı. Bizim için çok değerli. Bu salonda Türk tıbbına hizmet edecek iyi hekimler yetişecek. Biz de kendisine bunun sözünü veriyoruz. Kendisine fakültemiz adına teşekkür ediyoruz” dedi.Hayırsever iş adamı Yücel Esenlik, konu ile ilgili duygu ve düşüncelerini şu şekilde ifade etti: “Hocalarıma çok teşekkür ediyorum. Biz sadece vesile olduk. Asıl esas yük hocalarımızın üzerinde. Ben kendilerine çok teşekkür ediyorum.”“Üniversitemizin şehirle bütünleşmesinin güzel örneklerinden birini daha yaşıyoruz.”Yapılan protokol ile ilgili duygu ve düşüncelerini ifade eden Rektör Prof. Dr. Kutluhan ise “Tıp Fakültemizle gurur duyuyoruz. Böyle güzel salonlarda eğitim vermeleri bizim için çok önemli. Bu salonun teşrifatını Yücel beyin babası adına yaptırmasından dolayı çok gurur duydum. Üniversitemizin şehirle bütünleşmesinin güzel örneklerinden birini daha yaşıyoruz. Şehrimizin ileri gelenleri Üniversitemizin eksiklerini gördüğünde onu tamamlamaya çalışması bizim onlara karşı sorumluluğumuzu çok arttırmakta. Bizler de eğitimin daha kaliteli ve daha iyi doktorlar yetiştirmek noktasında elimizden geleni yapacağız. Ben kendilerine çok teşekkür ediyorum. Kendilerine sağlık ve afiyet diliyorum” dedi.
PAÜ Tıp Fakültesinin yeni ek binasının ihtiyaçlarına hayırsever desteği
Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Rektörlüğü, Tıp Fakültesi Dekanlığı ve Hayırsever İş İnsanı Yücel Esenlik arasında imzalanan protokol kapsamında Tıp Fakültesi Dekanlığının yeni ek derslik binasının ihtiyaçları karşılanacak.

Rektörlük makamında imzalanan protokol törenine taraflar olarak; Rektör Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Osman İsmail Özdel, Hayırsever İş İnsanı Yücel Esenlik katıldı.
Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Osman İsmail Özdel imzalanan protokol ile ilgili şunları dile getirdi: “Hayırseverimiz bize babasının ‘Dr. Vehbi Esenlik’ adına Tıp Fakültemizin yeni binasında çok güzel bir salonumuzun teşrifatını yaptırdı. Bizim için çok değerli. Bu salonda Türk tıbbına hizmet edecek iyi hekimler yetişecek. Biz de kendisine bunun sözünü veriyoruz. Kendisine fakültemiz adına teşekkür ediyoruz” dedi.

Hayırsever iş adamı Yücel Esenlik, konu ile ilgili duygu ve düşüncelerini şu şekilde ifade etti: “Hocalarıma çok teşekkür ediyorum. Biz sadece vesile olduk. Asıl esas yük hocalarımızın üzerinde. Ben kendilerine çok teşekkür ediyorum.”

“Üniversitemizin şehirle bütünleşmesinin güzel örneklerinden birini daha yaşıyoruz.”
Yapılan protokol ile ilgili duygu ve düşüncelerini ifade eden Rektör Prof. Dr. Kutluhan ise “Tıp Fakültemizle gurur duyuyoruz. Böyle güzel salonlarda eğitim vermeleri bizim için çok önemli. Bu salonun teşrifatını Yücel beyin babası adına yaptırmasından dolayı çok gurur duydum. Üniversitemizin şehirle bütünleşmesinin güzel örneklerinden birini daha yaşıyoruz. Şehrimizin ileri gelenleri Üniversitemizin eksiklerini gördüğünde onu tamamlamaya çalışması bizim onlara karşı sorumluluğumuzu çok arttırmakta. Bizler de eğitimin daha kaliteli ve daha iyi doktorlar yetiştirmek noktasında elimizden geleni yapacağız. Ben kendilerine çok teşekkür ediyorum. Kendilerine sağlık ve afiyet diliyorum” dedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.