Denizli Büyükşehir, Uşak ve Kütahya ile su kardeşi oldu

DENİZLİ GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.12.2023 - 11:59, Güncelleme: 20.12.2023 - 11:23 733+ kez okundu.
 

Denizli Büyükşehir, Uşak ve Kütahya ile su kardeşi oldu

Denizli Büyükşehir, Uşak ve Kütahya ile su kardeşi oldu
Denizli Büyükşehir Belediyesi, su kaynaklarının doğru bir şekilde yönetilmesi ve sürdürülebilir su politikalarının oluşturulması hedefiyle Uşak ve Kütahya belediyeleri ile ‘Su Kardeşliği’ protokolü imzaladı.Su kaynaklarının korunması, verimli ve sürdürülebilir kullanılması için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan himayelerinde başlatılan “Su Verimliliği Seferberliği” Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından Ankara’da düzenlenen Su Verimli Kentler ve Belediye Su Kardeşliği Etkinliği’nde hayata geçti. Programda toplam 18 belediye arasında, su kaynaklarının korunması, verimli ve sürdürülebilir kullanılması için protokoller imzalandı. Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürü Niyazi Türlü, Su Kardeşliği protokolünü Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın ile Kütahya Belediye Başkan Yardımcısı Ertuğrul Cevahir ile imzaladı.Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürü Niyazi Türlü, Denizli’de su kayıp kaçakları konusunda yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi verdi. Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürlüğü ve Büyükşehir Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Dairesi Başkanlığının Denizli’de su kaynaklarının korunması, verimli ve sürdürülebilir kullanılması konusunda yaptıkları çalışmaların anlatıldığı standı inceleyen Bakan Yumaklı, Denizli’de hayata geçirilen çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Denizli Büyükşehir, Uşak ve Kütahya ile su kardeşi oldu
Denizli Büyükşehir Belediyesi, su kaynaklarının doğru bir şekilde yönetilmesi ve sürdürülebilir su politikalarının oluşturulması hedefiyle Uşak ve Kütahya belediyeleri ile ‘Su Kardeşliği’ protokolü imzaladı.

Su kaynaklarının korunması, verimli ve sürdürülebilir kullanılması için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan himayelerinde başlatılan “Su Verimliliği Seferberliği” Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından Ankara’da düzenlenen Su Verimli Kentler ve Belediye Su Kardeşliği Etkinliği’nde hayata geçti. Programda toplam 18 belediye arasında, su kaynaklarının korunması, verimli ve sürdürülebilir kullanılması için protokoller imzalandı. Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürü Niyazi Türlü, Su Kardeşliği protokolünü Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın ile Kütahya Belediye Başkan Yardımcısı Ertuğrul Cevahir ile imzaladı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürü Niyazi Türlü, Denizli’de su kayıp kaçakları konusunda yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi verdi. Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürlüğü ve Büyükşehir Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Dairesi Başkanlığının Denizli’de su kaynaklarının korunması, verimli ve sürdürülebilir kullanılması konusunda yaptıkları çalışmaların anlatıldığı standı inceleyen Bakan Yumaklı, Denizli’de hayata geçirilen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.