Başkan Güngör; "Birlik beraberlik ve kardeşlik içerisinde tamamladık"

DENİZLİ SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.11.2023 - 11:14, Güncelleme: 27.11.2023 - 10:43 1433+ kez okundu.
 

Başkan Güngör; "Birlik beraberlik ve kardeşlik içerisinde tamamladık"

Başkan Güngör; "Birlik beraberlik ve kardeşlik içerisinde tamamladık"
AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, "Temayül yoklamasını birlik beraberlik ve kardeşlik içerisinde tamamlamış bulunuyoruz" dedi.AK Parti Denizli İl Teşkilatınca, 31 Mart’ta düzenlenecek yerel seçimlerde partiden aday olmak için başvuranlara yönelik temayül yoklaması gerçekleştirildi. 81 ilde eş zamanlı çevrim içi gerçekleştirilen temayül yoklaması AK Parti Denizli Teşkilatınca, Denizli Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezinde yapıldı.TBMM AK Parti Grup Başkan Vekili Bahadır Yenişehirlioğlu’nun da katıldığı temayül yoklamasında 49 aday adayı Ak Parti Teşkilatı tarafından dijital ortamda oylandı.AK Parti Denizli İl Başkanlığı Yücel Güngör, yaptığı açıklamada; "AK Parti Grup Başkan Vekilimiz Bahadır Yenişehirlioğlu’nun Başkanlığında gerçekleşen Belediye Başkanı Aday Adayları temayül yoklamasını birlik beraberlik ve kardeşlik içerisinde tamamlamış bulunuyoruz. Organizasyonda emeği geçen başta il yönetim kurulu üyelerimize, kadın ve gençlik kolları başkanlarımıza ve yönetimlerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yoğun katılım gösteren tüm teşkilat mensuplarımıza ve tüm aday adaylarımıza gönülden teşekkür ediyoruz. Durmak yok yola devam" dedi.
Başkan Güngör; "Birlik beraberlik ve kardeşlik içerisinde tamamladık"
AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, "Temayül yoklamasını birlik beraberlik ve kardeşlik içerisinde tamamlamış bulunuyoruz" dedi.

AK Parti Denizli İl Teşkilatınca, 31 Mart’ta düzenlenecek yerel seçimlerde partiden aday olmak için başvuranlara yönelik temayül yoklaması gerçekleştirildi. 81 ilde eş zamanlı çevrim içi gerçekleştirilen temayül yoklaması AK Parti Denizli Teşkilatınca, Denizli Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezinde yapıldı.
TBMM AK Parti Grup Başkan Vekili Bahadır Yenişehirlioğlu’nun da katıldığı temayül yoklamasında 49 aday adayı Ak Parti Teşkilatı tarafından dijital ortamda oylandı.

AK Parti Denizli İl Başkanlığı Yücel Güngör, yaptığı açıklamada; "AK Parti Grup Başkan Vekilimiz Bahadır Yenişehirlioğlu’nun Başkanlığında gerçekleşen Belediye Başkanı Aday Adayları temayül yoklamasını birlik beraberlik ve kardeşlik içerisinde tamamlamış bulunuyoruz. Organizasyonda emeği geçen başta il yönetim kurulu üyelerimize, kadın ve gençlik kolları başkanlarımıza ve yönetimlerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yoğun katılım gösteren tüm teşkilat mensuplarımıza ve tüm aday adaylarımıza gönülden teşekkür ediyoruz. Durmak yok yola devam" dedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.